Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул се отказа от една от трансферните си цели

20 декември 2023, 15:47 часа • 8105 прочитания

Английският гранд Ливърпул се отказа от една от трансферните си цели - Жоао Палиня. Халфът на Фулъм попадаше в полезрението на мърсисайдци през лятото, но вече не е сред целите на ръководството. Това съобщи журналистът на Sky Sports Флориан Плетенберг.

Ливърпул се отказа от Жоао Палиня

Спортният журналист информира, че Ливърпул вече не е в надпреварата за подписа на Палиня, но други водещи клубове от Европа искат да го привлекат още през януари. В следващите дни полузащитникът на "котиджърс" трябва да вземе решение за бъдещето си.

Жоао Палиня

Байерн Мюнхен иска Палиня, но за по-малко пари

Един от клубовете, които може да привлекат Палиня, е немският шампион Байерн Мюнхен. Той бе свързван с Палиня и през лятото, а баварците все още са в търсене на нов дефанзивен халф. Баварците обаче смятат, че цената на Палиня е твърде висока, допълва Sky Sports.

Ливърпул пък се подсили с четирима полузащитници през лятото и изглежда, че клубът не вижда нужда от привличането на нов такъв. В клуба пристигнаха Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай, Уатару Ендо и Райън Гравенберх, като трансферът на последния можеше да пропадне заради "ефект на доминото" с Палиня.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес