Луис Суарес: Семейството ми ме измъкна от депресията

15812
Луис Суарес: Семейството ми ме измъкна от депресията

Луис Суарес даде първата си пресконференция като футболист на Барселона. Уругвайският нападател говори за инцидента с италианския защитник Джорджо Киелини по време на Мондиал 2014, последвалото наказание от ФИФА, както и за новия си клуб.

Ето обобщение от разговора между голмайстора и медиите.

1. Трансферът: "От дете мечтаех да играя за Барселона. Когато получих офертата, изобщо не се поколебах да я приема".

2. Наказанието на ФИФА: "Трябва да приема наказанието. Сгреших и сега се чувствам зле. Това бе доста труден момент. Дори потърсих професионална помощ, за да не се повтаря този инцидент".

3. Извинението: "Когато ме наказаха, се депресирах. Жена ми децата ми направиха така, че да изляза от това състояние. Извиних се на Киелини, на феновете... Сега искам единствено да мисля за бъдещето.

4. Дербито с Реал (М): "Имам два месеца, за да се подготвя по най-добрия начин за това дерби. Дотогава обаче трябва да тренирам здраво и да съм добре физически".

5. Интересът на Реал (М): "Истината е, че имаше оферти и от други отбори. Но както казах, изобщо не се поколебах да приема предложението на Барселона".

6. Меси и Неймар: "Лео и Неймар разполагат със страхотни качества. Възхищавам им се. Когато ги гледах срещу Леон, ми се идваше да ги аплодирам от пейката. Аз обаче трябва да дам всичко от себе си, за да може Барселона да спечели максимален брой трофеи".

7. Позицията крило: "Готов съм да играя на всеки един пост в атака. В Ливърпул съм действал на терена и като ляво, и като дясно крило".

8. Голове: "Не мога да обещая колко гола ще вкарам. Прези миналия сезон отбелязах 31 попадения за Ливърпул. Всички нападатели обичат да се разписват в противниковите врати. Най-важното обаче е отборът да побеждава, да постига успехи Барселона.

9. Фен на Барса: "Много мачове съм гледал на стадион "Камп Ноу". Бях при победата с 5:0 над Реал (М), по време на успеха с 4:1 над Арсенал... Обичах да идвам тук като зрител. Сега сбъднах мечтата си да съм на "Камп Ноу" като футболист".

Барселона разкри: Суарес ни излезе 81 млн. евро

Барселона плати за Луис Суарес 81 млн. евро, съобщи вицепрезидентът на каталунците Жорди Местре. Уругваецът премина в редиците на испа...

10. Съблекалнята: "Атмосферата е страхотна. Това, което видях през тези дни, е наистина невероятно. Всички се държат добре с мен. Дори и треньорът Луис Енрике, с който обаче все още не сме провели по-дълъг разговор".

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com