Манчестър Юнайтед пести от звездни трансфери

17661
Снимки: Getty Images/Guliver

Изпълнителният директор на „Юнайтед”,  Ед Уудуърд, е доволен от финансовото състояние на клуба, което се дължи на по-пасивното поведение на трансферния пазар относно скъпите звезди и най-вече провалилия се опит да си върнат обратно Кристиано Роналдо. На въпрос дали клубът отново ще пробва да си откупи  Роналдо, Уудуърд отговаря: „Нищо не се знае, а и ние сме клуб, който трябва да има най-добрите играчи”, което означава, че явно не се е отказъл от възможността португалецът отново да играе за „червените дяволи”.

През лятото „Юнайтед” обяви, че са отправили предложение за Роналдо, подкрепено със спекулации относно недоволството на португалеца спрямо „кралския клуб”.  В крайна сметка „Реал Мадрид” подписа нов договор със своята звезда до 2018г. и сложи край на всички спекулации.

Руни критикуван от феновете за бутилка вино

Звездата на “Манчестър Юнайтед” и английския национален отбор, Уейн Руни, бил критикуван от феновете заради лошата комбинац...

Ед Уудуърд каза още, че добрите ходове на клуба на трансферния пазар са позволили спестяването на пари и наличието на средства за привличане на състезатели през предстоящия зимен трансферен прозорец, като за последните 2-3 години са спестили малко над 100 млн. паунда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят