Кирил Йорданов: Среща с Пламен е можела да промени трагичната развръзка

12194
Кирил Йорданов: Среща с Пламен е можела да промени трагичната развръзка
Снимка: БГНЕС

Една среща с Пламен Горанов е можела да промени трагичната развръзка. Така смята бившият кмет на Варна Кирил Йорданов, който подкрепя тезата, че младият мъж не е имал намерение да се самозапалва. Бившият варненски кмет обаче каза, че Пламен не е търсил среща с него, въпреки, че едно от исканията му  беше именно за оставка на кмета. Сега тя е факт. Но друго, според самия Йорданов, не се е променило. По другите искания на младежа - за оставка на Общинския съвет, срещу групировката ТИМ, няма съществени промени, допълни той.

Бившият кмет на Варна псочи имената на Борислав Гуцанов и Веселин Марешки като организатори на протестите във Варна, но стоящи по-високо и дърпащи конците хора Йорданов не се ангажира да назове. В интервю за БНТ той говори за индустрия на протеста през изминалите месеци, която включва идеолози, платени персонажи, организатори и т.н.

Това е една индустрия, ако щете в - двете посоки, която действа и чиято цел е в крайна сметка до такава степен да бъде иззета чистата кауза, за която човекът е излязъл, та той едва ли не да бъде прогонен, а на негово място да остатат онези, които ще придадат съвсем друга същност и друга посока на протестите, заяви Йорданов и допълни, че "привнесени"протестиращи във Варна е мало още феврари месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Добри новини за храните на борсите
Добри новини за храните на борсите

И през тази седмица има спад в цените на основни хранителни стоки и на плодовете и зеленчуците на борсите в страната, показват данните в седмичния...