Стивън Джерард: Просто съм разбит - разочарованието е огромно

8296
Стивън Джерард: Просто съм разбит - разочарованието е огромно
Снимка: Getty Images/Guliver

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард обяви, че е напълно опустошен, след като Червените не успяха да станат шампиони.

Мърсисайдци никога не са били толкова близо до титлата в ерата на Висшата лига, като имаха нужда от 7 точки от последните си 3 мача, за да триумфират, но след забуга от Челси и равен с Кристъл Палас, останаха на 2 точки от Манчестър Сити и ще трябва да чакат поне още година за първия си успех от 1990-а година.

Maнчестър Сити е шампион, за Ливърпул отново остана разочарованието

Манчестър Сити е шампион на Англия за четвърти път в своята история. "Гражданите" не допуснаха драма в последния кръг на Премиършип и о...

„Просто съм разбит. В личен план разочарованието е огромно, а ми е страшно мъчно и за феновете. Те бяха невероятни, но все пак не трябва да униваме, защото сезонът бе фантастичен за нас и през следващия трябва да се върнем още по-силни“ заяви Джерард.

„Трябваше да стана на 33, за да изпитам какво е истинска битка за титлата, а това ще бъде полезно на младите момчета, защото този отбор притежава голям потенциал. В момента сме в процес на разтеж и се надявам, че ще продължим да се подобряваме. Трябва да поздравим Манчестър Сити, тъй като те са на върха след 38 мача, а това е показателно“ добави той.

„В крайна сметка нашата цел бе място в Топ 4 и ако някой ми бе казал преди сезон, че в последния кръг ще се борим за титлата, нямаше да му повярвам. След 11 поредни победи обаче си повярвахме и започнахме да мечтаем. Малко не ни достигна, но реално не очаквахме да бъдем в подобна позиция“ каза още Джерард и изтъкна, че може да продължи да играе на това ниво.

„Със сигурност мога да запазя нивото на представянето си поне за още един сезон, защото се чувствам подготвен и силен. Когато е време да спра ще усетя, но този ден определено не е дошъл“.

Роджърс: Ако сме втори, губим от тима със заплати №1 в света

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс опита да намери оправдание за себе си и своя тим, в случай че титлата в Англия бъде спечелена от...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com