X
 
 

Да оцелееш в Пирин без вода и храна - в помощ на хора с увреждания

2915 2
Да оцелееш в Пирин без вода и храна - в помощ на хора с увреждания
Снимка: WITTOSURVIVE
Да оцелееш без вода и храна при минусови температури в Пирин. Не, това не е поредното риалити или предизвикателство към човешките възможности. Това е кауза в подкрепа на хората с увреждания.

Лица на каузата са Цветан Найденов, Светослав Атанасов и Костадин Коюв. Инициативата е известна под името "Оцеляване с кауза - Пирин". В поредица от пет епизода "оцеляващият" Цветан Найденов трябва да пресече Пирин и да достигне до "Защитени жилища 1 и 2" в град Банско, само с дрехите на гърба си; нож; ферородна запалка; снимачна техника; раница с провизии за Защитените жилища. Вода и храна не са предвидени.

С помощта на екипировката си обаче Цветан ще покаже как може да се оцелее. Зрителите ще могат да видят природните забележителности през които минава и информация за учреждението, до което трябва да достигне и да “достави провизиите”. А провизиите всъщност са зимна екипировка за хората с увреждания, дарени от добри хора.

Целият проект ще бъде заснет за 26 часа, като се има предвид, че пренощуването на “оцеляващият” ще бъде на открито в природата. Основни партньори са община Банско и Организацията на българските скаути, пълноправен член на Световната организация на скаутското движение.

Всички желаещи да се включат в благотворителния проект могат да се свържат с WITTOSURVIVE на сайта им или във Facebook.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Иван 1 Иван преди 1 година Профил на трол?
    Спасителната служа в Банско е най-добре подготвената в цяла България! Именно затова и Банско е ски курорт номер 1.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Колко ти плаща Цеко да ги пишеш тия глупости.
    : 0 !
Последно в Актуално