Все повече деца се раждат във Видин

24832
Все повече деца се раждат във Видин

Значително увеличение на броя на актовете за раждане, издадени във Видин се наблюдава в сравнение с миналата година, информира Станимира Манджукова, главен специалист актосъставяне в Ритуалната зала във Видин.

Няма значителна промяна на броя на издадените през 2012 година актове за сключен граждански брак, в сравнение с тези през 2011 година. Броят на смъртните актове, също почти не се е променил, добавя Фокус.

Отец Иван: Първо помисли какъв си, а после какво си направил

Преди всичко трудът превръща обикновените хора в герои. Трябва да полагаш усилен труд и дисциплина във всичко. Без постоянство нищо не ...

Актовете за раждане, издадени през 2012 година са значително повече в сравнение с тези през 2011. Тогава те са били 586, а от началото на годината актовете са 605. Сключилите граждански брак двойки през 2011 година са били 178, до началото на декември 2012 те са 177. Смъртните актове, издадени през 2011 година са били 766, а до началото на декември 2012 те са 762.

Междувременно стана ясно, че 11 бебета са проплакали в бургаската болница в двата празнични дни - Бъдни вечер и Коледа. В сравнение с други години, това е необичайно много, коментира началникът на Родилно отделение д-р Антонио Душепеев.

Четири момичета и две момчета са дошли на бял свят в навечерието на Коледа. Сред тях има двойка близнаци - момичета.

На Рождество пък са проплакали четири момчета и едно момиче. Момичето се казва Магдалена, сред новородените има и един Християн.

Редактор: Е. Гигова

 

Добрите речеви навици при децата ги правят по-спокойни

Децата в предучилищна възраст с добре развити речеви  способности се справят по-добре с раздразнението и се ядосват по-малко, съоб...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини