Как да се погрижите за здравето и красотата на очите си?

2321
Как да се погрижите за здравето и красотата на очите си?
Снимка: OptissimO EyeSpa

Очите са първото нещо, което забелязваме във всеки. Те издават моментното ни настроение – радост, изненада, тъга, както и здравословното състояние и възрастта ни.

Кой не иска да съхрани за дълги години младежкото си излъчване и да спре появата на първите бръчки?

Грижата за очите е комплексна – от една страна запазване на доброто зрение или навременна корекция при необходимост, от друга страна обръщане на специално внимание на околочния контур.

Всичко това можете да откриете в OptissimО – най-модерната оптика в България, в която се намира и уникалния за страната ни СПА център за очи - OptissimO EyeSpa.  

Магазинът е разположен на две нива в топ центъра на столицата на бул. "Витоша 13". Всеки клиент може да намери богат избор от марки и модели очила, някои от които са ексклузивно представени за България. Оптиката разполага с два офталмологични кабинета с най-модерно оборудване, ателие за изработка на очилата, ZEISS кът. Обособени са няколко уединени зони с мека мебел, където можете спокойно и да направите своя избор.

EyeSpa центърът предлага персонализирана грижа за кожата в зоната около очите и  специализирани терапии от най-ново поколение с дълготраен хидратиращ, регенериращ, стимулираш, стягащ ефект, подобряващи естествения вид на кожата, които възстановяват  блясъка и подобряват вида й. Сред естетичните иновации е терапията OXYGENERA PRO, която осигурява незабавен лифтинг ефект , стимулира синтеза на комаген, лекува акне и възстановява оптималното ниво на хидратация. 

Стилният интериор, професионалните услуги и комплексната грижа за здравето и красотата на очите, превръщат пазаруването в Optissimo във вълнуващо клиентско изживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com