Популярна козметика, която не бива да липсва от колекцията ви това лято

1722
Популярна козметика, която не бива да липсва от колекцията ви това лято
Снимка: iStock

Намираме се в разгара на лятото и независимо дали се подготвяте за лятно пътуване или просто искате да подновите колекцията си от козметични продукти за този сезон, задължително се възползвайте от специалните козметични предложения, които сме подбрали за вас. Прочетете статията по-долу, а след това разгледайте онлайн магазин Parfimo.bg и изберете точно това, от което се нуждаете за лятото. Там ще откриете огромен избор на оригинални парфюми и маркова козметика от стотици марки на едно място!

Популярна козметика за тяло за лятото

Грижата за тялото през лятото не трябва да се пренебрегва. Например хидратирането на тялото през лятото е много важно. Ежедневното вземане на душ, плуването в морето, слънчевите лъчи обикновено дехидратират кожата и я изсушават, поради което тя се нуждае от подходяща хидратация с лосиони или кремове за тяло. Някои от най-популярните са Davidoff Cool Water, Nivea Q10 Firming + Bronze, с който можете да се радвате на по-стегната и с тен кожа, Garnier Body Superfood 48h Nutri-Glow Cream Vitamin C и Elizabeth Arden Green Tea - крем за тяло с много свеж аромат на зелен чай. В допълнение към хидратирането на тялото, защитата от UV лъчите на слънцето е също толкова, ако не и по-важна не само през лятото, но и през цялата година. Слънцезащитният крем и спреят за тен са задължителни за лятната ви почивка. Най-популярните от тях са от марките Garnier и PIZ BUIN. Заложете на Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Invisible Protection Body Mist SPF50+ , Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Spray SPF50+ водоустойчив слънцезащитен спрей, подходящ за цялото семейство, PIZ BUIN Tan&Protect Tan Intensifying Oil Spray и PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF15 и сте готови да се отпуснете на плажния шезлонг с коктейл в ръка.

Козметика за лице, която непременно трябва да притежавате през лятото

Защитата на лицето от вредните слънчеви лъчи през летните дни е изключително важна и за целта са необходими подходящи козметични продукти, които да използвате ежедневно. Слънцезащитният крем трябва да бъде най-добрият ви приятел и никога не бива да се разделяте с него! Изберете например слънцезащитният крем срещу слънчеви петна Nivea Sun Dark Spot Control Sun Fluid SPF50+, Garnier Ambre Solaire Super UV Over Makeup Protection Mist SPF50, който е подходящ за нанасяне преди и след грим, и Heliocare 360° Oil-Free SPF50 слънцезащитен гел за лице. Ако обичате да се гримирате и искате да създадете красива, уникална лятна визия, но не искате да претоварвате кожата си с грим, пудри и коректори, можете да опитате тониращите слънцезащитни продукти, които стават все по-популярни през последните години. Ако и преди сте използвали BB крем, този тип слънцезащитен крем ще ви стане любим за горещите летни дни, когато искате да се чувствате свежи и естествени. Два такива задължителни слънцезащитни крема са Heliocare Color Gelcream с SPF50, който се предлага в два нюанса - Brown&Light, и Avene Sun Tinted Fluid SPF50+. Още по-лесно решение да придадете на кожата си загар, без да се налага да се излагате на слънце са автобронзантите като Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Face Drops, които можете да нанасяте самостоятелно или да смесите с крема си за лице и Lancaster 365 Sun Gradual Self Tan Face Serum, който за разлика от капките използвате 2-3 пъти седмично върху суха и чиста кожа. С помощта на автобронзант за лице можете да придадете на лицето по-здрав, естествен загар без използването на грим и излагане на слънце.

Не забравяйте да предпазвате косата си от слънчевите лъчи

Освен козметика за лице, в Parfimo.bg ще откриете и козметика за коса преди и след излагане на слънце - нещо, което е също толкова важно за поддържане на косата здрава, свежа и хидратирана! Сред най-популярните козметични продукти на уебсайта, според отзивите на клиентите са Wella Professionals SP After Sun Fluid, който интензивно възстановява увредената коса след излагане на слънце. Косата ви възвръща блясъка, силата и здравия си вид.  Регенериращата маска Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60Sec Regenerating Mask предотвратява увреждането на косата от слънцето, хлора и морската вода, защитава цвета и блясъка на косата. Укрепва косата и възвръща здравословния блясък и еластичност само за 60 секунди. И накрая, но не на последно място си струва да споменем защитния крем за коса Tigi Copyright Total Sun Care&Glow Beach Waves. Крем за коса, подходящ за създаване на любимата на всички плажна визия с вълнообразна коса. Този крем осигурява подхранване и защита, увеличава естествения блясък, оставя косата копринено гладка и може да се използва върху суха или влажна коса, като не се нуждае от изплакване.

Каквато и да е дестинацията ви това лято, независимо дали е космополитен остров или къмпинг, защитата от слънцето трябва да бъде ваш основен приоритет. Разгледайте огромната селекция на Parfimo.bg и изберете любимата слънцезащитна козматика за лице, коса и тяло, която да ви съпътства по време на почивката ви тази година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Какво ще се случи с тялото ви, ако всеки ден пиете вода с щипка сол

Това е най-добрият плод за храносмилането

Люляк - лечебните свойства, за които не предполагате

Може ли да се ядат яйца с хляб на закуска

Зелен чай - помага ли за отслабване

Независимо от възрастта, това са най-добрите витамини за всяка жена

8 изпитани домашни средства при болки в коленете

Първият признак за рак на гърдата не винаги е бучка: Ето за какво трябва да следите

Следете за тези ранни признаци на заболяване на кръвта

Витамини за сърцето: 6 начина да си ги набавите чрез храната

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com