MedFit Bulgaria: Как иноватините уреди DAVID Health помогат за справяне с хроничната болка?

3092
MedFit Bulgaria: Как иноватините уреди DAVID Health помогат за справяне с хроничната болка?
Снимка: MedFit Bulgaria

Хроничната болка е състояние, което засяга милиони хора по света. То може да има значително въздействие върху физическото, емоционалното и психическото състояние на човека, а традиционните методи на лечение не винаги да са достатъчно ефективни лечения. Иновативните уреди за рехабилитация DAVID Health предлагат нов начин за управление на хроничната болка.

Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на разположение с пълната си линия в България – за това съобщиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria отвори врати през месец май тази година. Медицинският център има за своя мисия да вдигне на по-високо ниво услугите за рехабилитация и физиотерапия. По случай откриването си центърът предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май.

DAVID Health е водещ доставчик на иновативни решения за рехабилитация и управление на болката.

Ето няколко начина, по които иновативните терапии на DAVID Health могат да помогнат за справяне с хроничната болка:

Индивидуални планове за лечение

Няма двама души, които изпитват хронична болка по един и същи начин, така че е важно да се следва персонализиран план за лечение, който отговаря на уникалните нужди на всеки пациент. Иновативните терапии на DAVID Health създават персонализирани планове за лечение, които са съобразени със специфичните нужди и цели на всеки потребител. Тези планове се създават въз основа на задълбочена оценка на състоянието на потребителя, медицинската история и начина на живот.

Интерактивни системи за биофийдбек

Интерактивните системи за биологична обратна връзка използват сензори за измерване на физиологичните реакции на потребителя, като сърдечен ритъм и мускулно напрежение. След това тази информация се показва на екран в реално време, което позволява на потребителите да се научат как да контролират телесните си реакции към болка. С интерактивните системи за биофийдбек на DAVID Health потребителите могат да се научат как да регулират своите физиологични реакции и да управляват по-ефективно хроничната си болка.

Процедурите с DAVID Health предлагат нов начин за управление на хроничната болка, който е едновременно ефективен и ефикасен. Ако вие или някой, когото познавате, търси решение за справяне с хронична болка, научете повече за иновативните терапии на DAVID Health на www.medfit.bg

Терапиите са с 50% отсъпка до края на май, по случай откриването на медицинския центъра. Час за преглед може да бъде записан и онлайн през сайта www.medfit.bg

Как протича лечението?

Правилното определяне на състоянието, съобразено с индивидуалните особености на всеки човек са ключовия момент в пълноценното възстановяване на пациента. Преди да започне лечението се извършва преглед за определяне състоянието на потребителя и след това препоръчваме най-подходящото за него лечение.

То може да включва: електротерапия, лазертерапия, TECAR или лимфен дренаж, ЛФК с терапевт или терапии с уреди David.“ – разказват от MedFit Bulgaria.

От медицинския център обясниха също, че използват SMART технологии за контролирано и безопасно третиране на индивидуалните оплаквания чрез DAVID Health за кинезитерапия и BTL за физиотерапия.

Какви услуги предлага MedFit Bulgaria?

Освен с иновативните технологии, екипът от специалисти на MedFit Bulgaria работи и за налагане на нова култура за лечение, образовайки потребителите си и техните близки за възможностти като тази за предоперативна рехабилитация.

У нас рядко се говори колко важна е предоперативната и постоперативната рехабилитация. Дори най-виртуозно направената операция не е ефективна по отношение на възстановяването на двигателната функция при липса на адекватна рехабилитация след това. Рядко се говори и за това, че предоперативната рехабилитация е подготовка, която значително скъсява периода на възстановяване.

Освен рехабилитация при травми, след и предоперативна рехабилитация, медицинският център предлага и: терапии при болки в кръста, изправителна гимнастика, програми за превенция на здравето и програми за активно дълголетие. Подробна информация за тях е представена на сайта на центъра www.medfit.bg

Запишете си час за преглед още сега и се възползвайте от 50% отсъпка от цените по случай откриването на MedFit Bulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com