3-ма "звездни" ревнивци, които за пет минути могат да съсипят брака

3417
3-ма "звездни" ревнивци, които за пет минути могат да съсипят брака
Снимка: iStock/Guliver

Астрологът разказа с кои партньори съвместният ви живот никога няма да бъде спокоен и тих.

Няма да е скучно!

Когато избирате партньор, е необходимо да се съсредоточите не само върху неговия външен вид и черти на характера, но би било хубаво да изучите хороскопа на избраника. Според астролога Ирина Андреева планетите, които са били в небето по време на раждането на човек, го даряват със специални черти на характера, които му помагат да постигне целите си или да се обезсмислят всички опити да стане щастлив.

Познавайки датата на раждане на партньора ви, можете дори на етапа на запознанства да разберете какъв ще бъде животът ви заедно. И ако е необходимо, спрете навреме.

Както отбеляза астрологът, има три знака на Зодиака, чиито представители по принцип не знаят как да живеят тих и спокоен живот. Винаги са притеснени, напрегнати и готови за ударите на съдбата и предателството. Следователно, те просто не могат да се доверят на партньора си на 100 процента.

Ако не сте съгласни редовно да се подлагате на тестове и разпити със зависимост, тогава избягвайте сериозни връзки с представители на тези зодиакални знаци:

Кои зодии бързат бавно, но винаги първи постигат целта си

Риби

Те са много красиви и чувствени хора. Те обаче са и много мнителни. Те са толкова несигурни в своята красота и уникалност, че никога не се доверяват на никого, съмняват се в предаността и чистотата на партньора си. От първите дни на съвместния си живот те проверяват телефона и пощата на любимия си, следят го и всеки момент очакват раздяла.

Лъв

Представителите на този знак имат ярък външен вид, но в същото време винаги се съмняват дали наистина са обичани, ценени и ценят връзките. Лъвовете са много необуздани в проявата на емоции, следователно, щом в душата им се появи сянка на съмнение относно верността на партньора, те превръщат отношенията във влакче в увеселителен парк: скандалите и силните кавги се редуват с периоди на спокойствие и взаимна страст. Ако получат потвърждение за изневярата на любим човек, тогава Лъвът ще положи всички усилия да превърне живота на предателя в ад.

Топ 3 на най-лошите съпрузи по зодии

Дева

Мечтаят за силно семейство, щом прекрачат прага на зрелостта. Те обаче рядко са верни на партньорите си. Струва им се, че смяната на любовници само увеличава привличането към съпруга. С всичко това Девата много се страхува да не бъде измамена и затова редовно организира тайни проверки и дори наблюдение на любимия човек. Дори ако другата половина не дава повод за безпокойство. Уви, техните собствени грешки и грехове няма да дадат на Девите възможност да се насладят на отношенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г.

4 зодии, които предпочитат да живеят във връзка без брак

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 04 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 04 май 2024

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com