3 зодии, които не бива да се влюбват във Водолей

22775
3 зодии, които не бива да се влюбват във Водолей
Снимка: iStock

Както знаете, не можете да командвате сърцето и понякога можете да се влюбите в грешния човек. В астрологията има знаци, чиято  съвместимост клони към нула. Ако принадлежите към три от зодиите по-долу, по-добре е да заобиколите Водолеите.

Телец

Ако сте земен и сериозен Телец, то лесно можете да се влюбите в директния и чаровен Водолей, защото противоположностите се привличат. Много скоро обаче любовните страсти ще утихнат и ще започне сложен и конфликтен живот. Вашият съюз винаги ще се състои от противоречия и постоянно търсене на компромиси. Това е така, защото Телецът и Водолеят са хора от други планети.

Телецът никога няма да разбере любовта на Водолея към партитата, социалните събития или разходките сами. Съвсем скоро на Водолея ще му омръзнат скандалите и пристъпите на ревност от ваша страна и ще се опита да си вземе време. За Водолея подобно решение е съвсем приемливо, но за семейството и консервативния Телец да живеят разделени е равносилно на удар с нож в сърцето. Затова, ако не искате да се лепите парче по парче след трудна и противоречива връзка, подминавайте Водолея.

Видове взаимоотношения между зодиакалните знаци

Дева

Почти всички земни знаци имат много ниска съвместимост с елемента въздух. И Девите не са изключение. В такава двойка отношенията се изграждат на принципа „възрастен отглежда дете“. Неразумната страна, постоянно нуждаеща се от контрол, е, разбира се, Водолеят. Девата пък безмилостно възпитава сродната си душа, налагайки й свои правила на играта. Много скоро Водолеят, първоначално очарован от подобна практичност, ще разбере, че е попаднал в капан и ще иска да се измъкне оттам на всяка цена.

Разликата в характера и мирогледа ще се прояви във всичко и двамата партньори в съюза отчаяно ще дърпат одеялото върху себе си. За съжаление, никой няма да може да отстъпи, така че продължителна конфронтация и студена война не могат да бъдат избегнати.

Заедно до края: Най-добрата съвместимост в брака за всяка зодия

Скорпион

Възможно е при първата среща тази остроумна зодия да ви привлече с несходството си, но скоро всичките й плюсове ще се превърнат в тлъст минус за вас. Оказва се, че на пръв поглед скромният Водолей изобщо не е такъв. Всъщност, той обича да тиранизира и тормози хората около себе си. С времето това ще се отрази и на Скорпиона.

Водолеят лесно ще открие вашите слабости и ще се опита да ви манипулира. Следователно, до представителя на въздушния знак, Скорпионът е снабден с живот, като на буре с барут. Няма да можете да пропускате обидни думи покрай ушите си, така че ще „избухвате“ и ще правите скандали. От своя страна Водолеят, майсторът на провокациите, ще продължи да дразни и използва вашата прямота. В резултат на това ще се уморите от триковете и духовната безчувственост на половинката си, така че ще й покажете вратата. Като цяло не мечтайте да се разбирате с Водолей – постоянно ще предявявате претенции един към друг и ще се състезавате кой повече ще „ужили“ противника.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com