4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 01-07 април 2024

4095
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 01-07 април 2024
Снимка: Istock/Guliver

Близнаци

Имали сте трудни години, когато става въпрос за запознанства и намиране на любов, главно защото сте били нерешителни и не сте знаели дали сте готови за любов, но звездите най-накрая се подреждат във ваша полза и вече сте по-сигурни в това, което искате и търсите. Осъзнали сте, че животът е твърде кратък, за да сдържате или потискате чувствата си, и сте решили, че следващия път, когато срещнете някого, когото харесвате, ще се впуснете с цялото си сърце, дори и да не сте напълно готови, защото искате да споделите живота си с някого и искате постоянна и сигурна връзка за разлика от всичките ви залитания.

Рак

Още: Любовта на кои зодии може да се превърне в отрова?

В миналото сте следвали сърцето си, без изобщо да използвате мозъка си, и това ви е задържало в много ситуации, любовни триъгълници и едностранни връзки, защото не се отказвате от хората, независимо колко пъти са ви разочаровали или подвели. Все още вярвате, че има светлина в края на тунела, открили сте обаче, че само вредите на себе си, като оставате в тези неудовлетворителни връзки, и сте решили, че ще започнете да използвате повече ума си, като същевременно продължавате да следвате сърцето си, но вече знаете кога да теглите чертата и кога да си тръгнете от хората, които не ви дават това, което заслужавате, или това, което искате.

Дева

Вече години наред сте се вкопчили в бившия си или в някой недостижим човек и сте се занимавали с това, за да избегнете да се справите с чувствата си или да се конфронтирате с този човек. Освен това сте отхвърлили толкова много хора само защото сте чакали онзи единствен човек, който постоянно е влизал и излизал от живота ви. Сега най-накрая се освобождавате от миналото и от несигурната енергия на този човек и сте емоционално по-достъпни, за да бъдете с някой нов човек. Изгубили сте достатъчно време да чакате някой да се промени, а сега вече не сте заклещени и не чакате. Най-накрая сте решили да поставите себе си на първо място.

Водолей

Още: Закъсняла любов ще обърне живота на 4 зодии с краката нагоре

Не сте взимали правилните решения, когато става въпрос за любов, и имате репутацията на човек, който привлича "неправилните" хора, което се е превърнало в модел, който не желаете да промените. Винаги се влюбвате в хора в сложни ситуации или в хора, които просто не са готови да ви дадат това, което търсите, и продължавате да се борите, за да се получи, но ви е омръзнало да се борите сами. Сега вярвате, че по-трудно не означава по-добре, особено когато става въпрос за привличане и любов. Търсите повече връзки без усилие и хора, които правят любовта лесна и забавна. Вече не носите тежестта на всички онези тежки връзки, така че вече не внасяте несигурността си от миналото в нови отношения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024
Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Овен Имате само едно тяло, Овни. Може би е лесно да се отпуснете сега, но можете да помислите за бъдещото си аз и да се погрижите за него. Фитнесът...