4 зодиакални двойки, чиято искра в отношенията постоянно гасне и защо

5709
4 зодиакални двойки, чиято искра в отношенията постоянно гасне и защо
Снимка: iStock

За тези 4 двойки връзката се ражда като вихрушка, обещаваща дълго щастие и вечна любов, но скоро и двамата съжаляват за изгубеното време и се втурват в търсене на нов идеал. Астролозите се опитаха да разберат защо искрата изгасва.

Рак и Овен

Първо, между Овен и Рак възниква необяснимо привличане: Овенът е привлечен от мистериозен партньор, а Ракът се възхищава на постоянството и силата на Овена. Но постепенно Овенът, особено ако е жена, осъзнава, че инвестира повече във връзката, отколкото получава. Момичето изглежда е инициатор. Ракът харесва натиска на Овена, но постепенно той става  арогантен и своенравен, не е готов да оцени всички тънкости на уязвимата душа на Рака. Жените Рак са особено чувствителни в такъв съюз: за тях е важно да почувстват своята изключителност. Искрата, която пламва толкова бързо, угасва също толкова бързо, когато и двамата осъзнаят колко различни са.

4-те ЗОДИИ, които ще изживеят невъобразимо щастие до края на годината

Стрелец и Риби

Рибите се носят по течението, а Стрелецът непрекъснато върви срещу него. Искрата пламва, когато Стрелецът намира идеална и достойна личност в Риби, но избледнява веднага щом партньорът разбере гъвкавостта на избрания. Рибите на срещата са луди по силата на ума и амбициите на Стрелец: той изглежда далечен идеал и стандарт, но Рибите рядко са готови да се откажат от спокойствието си в името на буря от страсти със Стрелец.

Лъв и Телец

Телецът се възхищава на красотата и изяществото на Лъва , освен това те имат подобно отношение към другите хора и парите. И двамата са сигурни, че срещата не е случайна и връзката ще стане дълга и щастлива. Но скоро страстта изчезва: Лъвът не получава от Телец онези нежни думи и обожание, от които се нуждае толкова много, а Телецът е изненадан как може да се влюби в светъл, но празен човек.

В тази двойка страстта бързо отстъпва място на разочарованието, особено ако влюбените са млади и не са готови за компромис. В съюз, в който и двамата вече са научили горчивината на раздялата, връзката се развива по-успешно, но е трудно да се запази искрата.

Кои зодии са обречени на щастие през цялата 2023 година

Дева и Водолей

Девата вижда извънземно създание в образа на Водолей: те са толкова различни по отношение на живота, хората, парите. Но те са привлечени от общото желание за идеален съюз и чиста любов. Пламналата страст се сблъсква с непостоянството на Водолея и взискателността на Девата, докато не изчезне. Те могат да бъдат щастливи, но това ще отнеме много компромиси и отстъпки и от двете страни.

Във връзката на тези двойки дори най-ярката искра изгасва, но те все още не падат духом. Най-упоритите и любящи представители са в състояние да поддържат огъня дълго време, но често са изключение. На някои двойки обаче изобщо не им е писано да бъдат заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, които ще постигнат целите си през следващите 10 дни

Зодиите, които ще тръгнат по пътя на щастието в края на май 2024

Дневен хороскоп за 17 май 2024 г.

Фаза на Луната на 17 май 2024 г.

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com