7 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

5763
7 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките
Снимка: iStock

Девата е земен знак, който е известен с разумността и надеждността си като партньор, както и със силната си привързаност към половинката си. Те са домошари, които правят всичко възможно, за да накарат партньора си да се чувства комфортно. Те са много внимателни към детайлите. Връзките с Девите са изпълнени с топлина и грижовност. Те са педантични и са перфекционисти, което може да бъде предимство, но понякога може да създаде проблеми в отношенията.

1. Прекалено критични

Девите са много критични към партньорите си и очакват перфекционизъм от тях. Когато не го получават, те правят забележки. Изпитват трудности да разберат гледната точка на другия и настояват той да се съгласи с тях. Те имат хаплив език, който може да наранява дълбоко. Но не правят това с лоши намерения, а защото искат всичко да е перфектно.

2. Прекалено много мислят

Девите са прагматици, които използват логиката и мисленето си, за да вземат решения в любовта. Те обмислят всичко, дори най-малките детайли, преди да направят крачка. Това може да им пречи да се отдадат на щастието и да се наслаждават на момента.

Какво трябва да знаем за зодия Дева

3. Прекалено придирчиви

Девите имат око за детайлите и не спестяват забележките си към партньорите си. Гледат всичко под микроскоп и обичат да бъдат перфектни във всяко едно отношение. Това може да бъде натоварващо за тях и да изисква търпение.

4. Вглъбяват се в рутината

Девите са изключително добри в това, с което се занимават, защото винаги проявяват своята педантичност и перфекционизъм. Но те имат склонността да се забиват в рутината на ежедневието си. Те не са от зодиите, които проявяват спонтанност и действат на мига. Това може да води до скука от страна на партньора.

5. Не искат помощ

Девите предпочитат да се справят сами, вместо да търсят помощ от най-близкия си човек. Те не умеят да проявят слабостите си, което може да създаде усещане за отблъскване у партньора им.

5 характеристики на зодия ДЕВА, за които трябва да знаете

6. Поставят работата пред връзките си

Девите са естествено съсредоточени в работата си. Те са изключително добри в това, с което се занимават, но са склонни да загърбват личния си живот за сметка на работата. Това може да бъде проблем в отношенията.

7. Приемат нещата твърде сериозно

Девите обичат да подреждат всичко в живота си до най-малката подробност и детайл. Това може да ги направи много надеждни в работата и приятелствата, но в любовните отношения това може да бъде проблем. Те не умеят да се отдават на игривата и спонтанна страна на любовта, която е важна за всяка връзка. Те се отнасят към любовните си отношения като към работен график, а това не води до нищо добро във връзките.

Девите са надеждни и педантични партньори, но може да имат трудности в отношенията си, ако не се опитат да бъдат по-игриви и да не поставят работата пред всичко друго. Те трябва да се научат да бъдат по-открити и да проявяват повече емоции в отношенията си, за да ги направят по-забавни и интересни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com