Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 17 април 2024

17 април 2024, 05:30 часа

Овен

Да се чувстваш романтично с приятел може да бъде както обещаващо, така и плашещо. Не искате да загубите това, което имате сега, което може да е прекрасно. Ще трябва да решите дали срещата с приятел си струва риска да го загубите завинаги.

Телец

Още: Като магнит са: ТОП 4 на най-привлекателните женски зодии

Динамиката на взаимоотношенията се променя и може да откриете, че копнеете за по-последователна и по-дълбока връзка с партньора си. Желаете и искате повече уважение в любовта и ще се стремите да придобиете власт във връзката ви.

Близнаци

Комуникацията е всичко. Днес може да почувствате, че трябва да обсъдите важен въпрос. Искате да се почувствате чути. Първо чуйте какво имат да кажат другите - и да научите нещо за себе си от тяхна гледна точка - преди да говорите.

Рак

Копнеете за типа любовен живот и партньорство, за които винаги сте мечтали. Може да не успеете да го получите. Вместо това ще трябва да работите с другите като екип и това също може да означава, че ще трябва да поискате компромис от романтичен партньор, който може да не е на същата вълна.

Лъв

Да знаеш кой си и какво искаш от любовта е най-хубаво. Времето само за вас е здравословно, дори ако го поискате от партньор, с когото сте близки и в когото сте влюбени. Самото време може да ви накара да го обичате повече.

Дева

Връзката със сродна душа е толкова специална. Когато намерите такъв, вие просто знаете. Днес желаете да изследвате духовна връзка в любовта. Искате да разберете какво прави връзката ви толкова специална. Това може да стане, като си говорите на любовен език.

Везни

Имате щастлива, успешна връзка с най-добрия си приятел. Работите върху възстановяването на контакта с тези, с които сте спрели да общувате. Научаваш, че най-добрият начин да се пребориш с любовния блус – обвързана или не – е да останеш близо и свързан с добрите си приятели.

Скорпион

Днес може да осъзнаете, че желаете да намерите правилния баланс между работа и личен живот, между дома и кариерата. Може да изисква малко работа и внимателен разговор, за да намерите време да направите това, което вие и вашите родители или семейство желаете, но е изпълнимо.

Стрелец

Винаги растете, развивате се и ставате нов човек. Може дори да искате да се върнете в училище или да преоцените житейските си решения. Днес един от начините да започнете е да запишете новите си цели и да ги споделите с партньора си. Помолете ги да направят същото и вижте къде вашите цели и мечти съвпадат.

Козирог

Готови сте да бъдете по-открити и прозрачни с партньора си, а това означава да споделите определена тайна. Споделянето на тайни може да бъде чудесен начин да опознаете някого по-добре, но мъдростта учи, че също така е най-добре да имате по-силна връзка и повече ангажираност, особено когато сте толкова уязвими за първи път.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 15-21 април 2024

Водолей

Не искате да бъдете изоставени в тъмното. Вместо това искате да кажете как се чувствате. Започвате да чувствате дълбока връзка с някого, когото обичате. Вълшебно е и емоциите могат да бъдат интензивни в ден като днешния. Ще искате да знаете дали другият се чувства по същия начин. Това може да е, когато признаете чувствата си и попитате към какво е отворен.

Риби

Любовта включва толкова много неща, но изисква здравословно чувство за вътрешно благополучие, включително грижа за себе си. Искате да сте здрави и част от пътя, по който ще постигнете успех, е да свържете физическия си успех с духовен компонент като медитация или настройка на намеренията.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес