Годишен хороскоп за 2023 година - Стрелец

25619
Годишен хороскоп за 2023 година - Стрелец
Снимка: iStock

В началото на годината едва ли ще имате сериозни затруднения. През януари ситуацията, като цяло, ще бъде доста стабилна и вие спокойно ще може да се съсредоточите върху изпълнението на плановете си.

През февруари упоритостта и постоянството ще ви помогнат да успеете там, където другите са се провалили. Това няма да остане незабелязано: мнозина ще обърнат внимание на вашите постижения. Хората, които преди не са били много приятелски настроени, ще искат да ви опознаят по-добре и да ви привлекат на ваша страна.

Годишен хороскоп за 2023 година - Лъв

Началото на годината ще бъде много благоприятно за представителите на знака Лъв. Януари е време за промяна към по-добро в много области...

През март е възможно да получите предложение за по-висока длъжност или смяна на работата. В същото време ще изникнат въпроси за решаване, свързани с полагането на грижи за членове на семейството. През април усилията ви ще бъдат възнаградени и ще може да се радвате на моменти на взаимност и хармония в семейството. Очакват ви  приятни събития и поводи за радост и гордост в личен план.

През май няма да ви е лесно да определите приоритетите си. Ще се лутате в това да решите кое е наистина трудно и важно и кое не изисква незабавното ви внимание. Освен това съществува риск да станете жертва на чужди интриги и манипулации, да се превърнете в пионка в нечия хитра игра.

През юни се постарайте да вземате сериозни решения сами. Внимателно анализирайте дали не сте подвластни на нечие чуждо влияние. През юли няма да ви е лесно да устоите на натиска на другите. С повече дипломатичност ще се справите със сложните ситуации.

През август ще може да си отдъхнете от цялото напрежение, натрупало се през последните месеци. Най-добре ще ви се отрази пътуване, на което да сте сам или с възможно най-малко хора около вас. Ще имате нужда от тишина и съзерцание. 

Годишен хороскоп за 2023 година - Козирог

Пред вас се очертава една много добра година. През януари ще преживеете нещо необичайно. Тогава онези ваши таланти, за които никой...

Септември ще ви завари, изпълнени със сили и готови за подвизи. Все пак ограничете броя на задачите, за да не разпилеете силите си. 

Октомври и ноември се очертават ползотворни месеци в служебно отношение. Авторитетът ви ще е на ниво и ще се ползвате от доверието на висшестоящи и колеги.  В личен план ще имате възможността да направите много за това близките ви да се чувстват добре.

Очаква ви приказен декември, в който много от мечтите ви ще се сбъднат. Вероятни са солидни придобивки, които ще ви позволят значително да повишите стандарта ви на живот. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com