Хороскоп за здравословен начин на живот за всички зодии за октомври 2023 г.

6841
Хороскоп за здравословен начин на живот за всички зодии за октомври 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

За Овните е важно да отделят еднакво време за почивка и за работа. В противен случай натовареният график ще ги изтощи и ще подкопае здравето им. Балансираната диета и достатъчната физическа активност ще ви помогнат да останете във форма.

Телец

През октомври е препоръчително Телците да се вслушват повече в себе си: своите желания и мисли. Това ще улесни общуването с другите и ще избегнете раздразнението.

Близнаци

Близнаците ще са неразположени заради претоварване или други проблеми на работното място. Настинката ще е във вид на болка в гърлото и главата: в по-голяма степен неразположението ще бъде от психосоматичен характер.

Мъжете от тези 4 зодии ще се отнасят с вас като с кралица

Рак

Раците могат да изпитат стомашни проблеми през октомври, така че за всеки случай е по-добре да избягвате неподходяща храна: пикантна, пържена и мазна. Ще има и проблеми, свързани със зъбите или венците.

Лъв

Звездите съветват Лъва да бъде по-внимателен към визията си. През този месец натоварването на очите ще се увеличи. Може да се наложи да прекарвате много време в гледане на екрана на компютъра или попълване на документи.

Дева

Промяната на времето ще окаже влияние на натиска на родените под съзвездието Дева, тъй като представителите на знака се отличават с метеочувствителност. Билковите чайове и добрият сън ще ви помогнат да преодолеете неприятното здраве.

Везни

Везните ще се чувстват добре в средата на есента. Енергията на месеца ще ги зареди със сила и решителност, а здравето няма да ги препъне.

Трудни първи дни на октомври очакват тези зодии!

Скорпион

За Скорпионите октомври ще е травматичен, затова не трябва да се претоварват с дейности. Освен това през октомври Скорпионите ще станат много раздразнителни : всяка дреболия може да ви ядоса.

Стрелец

За Стрелците, особено ако говорим за бременни представители на знака, кръвното може да се вдигне през октомври. За да избегнете това, яжте по-малко солени храни, да ядете повече плодове и да забравите лошите навици.

Козирог

Този месец някои Козирози ще се чувстват по-енергични от обикновено. Октомври ще подобри благосъстоянието на представителите на знака, така че няма място за притеснение.

Водолей

Октомври ще е благоприятен и за Водолеите: здравето няма да подведе. Хората с хронични заболявания ще се почувстват по-добре. Дори тези, които имат сърдечни заболявания.

Риби

Този месец Рибите периодично ще страдат от главоболие. Следователно проследяването на вашето участие в работата или ежедневните проблеми ще ви помогне да се отървете от проблема: ще трябва да се научите да се отпускате и да се доверявате на тези, с които общувате. Техниките за делегиране и релаксация наистина могат да осигурят облекчение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодиакални знака, за които се знае, че са страстни любовници

5 зодиакални знака, които имат силна интуиция

Зодиите, които ще обърнат нова страница в живота си

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование през следващите дни

В неделя: Стойте далеч от тях, тези 3 зодии ще ви стъжнят живота

На 19 май: Тези три зодии не могат да избягат от късмета си

В неделя: Вселената има важно послание за тези три зодии

Не поглеждайте назад: Трудностите за тези зодии приключват в понеделник, 20-ти май 2024

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 19 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com