Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

5073
Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите, на които можете да се доверите, подредени от най-надеждната към най-малко надеждната.

Скорпион

Колкото и хитри да са Скорпионите, те имат голяма доза гордост. Да ги накарате да дадат обещание може да е като да им извадите зъбите, но щом думите излязат от устата им, те ще направят всичко възможно, за да го изпълнят. Скорпионът е свързан със законите и договорите. Те познават стойността на думата си и не я приемат лекомислено. (И ако нарушите обещание пред Скорпион, бъдете готови за сурово наказание.)

Още: Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

Дева

Невротичната и тревожна Дева винаги анализира всяка ситуация, опитвайки се да се подготви за най-лошото. Ако дадат обещание, има вероятност вече да са преценили всички други непредвидени обстоятелства и това да изглежда като най-доброто решение така или иначе. Девите обещават това, което вече са планирали да направят, което им дава чудесен шанс да удържат на думата си.

Козирог

Практичното чувство за отговорност на Козирога няма да им позволи да обещаят нещо, за което не могат да бъдат достатъчно сигурни, че ще изпълнят. Те боготворят приятелите и семейството си и държат на думата си независимо от всичко. Нарушаването на обещание не е лесно за тях. Собствените им цели винаги са на първо място в съзнанието им, така че ако и двамата не споделяте едни и същи притеснения по даден въпрос, обещанието им може да остане на заден план за известно време. Но бъдете сигурни, че Козирогът ще се заеме с него веднага щом успее.

Лъв

Самооценката на Лъва зависи от това как другите хора ги виждат. Те ще направят почти всичко, за да защитят репутацията си, така че на тях може да се разчита, че ще удържат на думата си, когато кажат, че ще направят нещо. Понякога обаче те са толкова нетърпеливи да направят добро впечатление, че обещават много повече, отколкото могат да изпълнят. Когато Лъвът ви обещава нещо, просто се уверете, че той разбира всичко, което е свързано с това.

Рак

Ракът едва ли ще даде много обещания относно нещо извън зоната си на комфорт, но ще премести планини за всеки въпрос, свързан със семейните задължения и спокойния домашен живот. Те изпитват известна пасивно-агресивна гордост от това, че държат на думата си. Ако нарушите обещание пред Рак, ще слушате за това до края на живота си.

Телец

Честен и откровен, но винаги стремящ се да увеличи собствената си стойност и да получи предимство, Телецът знае, че няма какво да спечели от нарушаването на обещанията. Въпреки това те няма да се поколебаят да „предоговорят сделката“, ако смятат, че могат да се справят по-добре. Малко вероятно е Телецът да ви прецака умишлено, но понякога собствената му алчност го завладява. И ако се опитате да ги изобличите, те ще се защитават супер много. Упоритостта е в природата им.

Овен

При цялата си импулсивност и огън Овенът не приема обещанията с лека ръка. От друга страна, те са склонни да говорят, преди да са помислили. Когато започнат да се кълнат и да декларират вярност, дайте им ден-два, за да изстинат, преди да повдигнете въпроса отново. Те може да оценят възможността да се оттеглят или да смекчат малко тона. Но ако настоявате да ги задържите, те ще направят всичко възможно да удържат на думата си.

Стрелец

Стрелците ще ви обещаят луната и звездите... и въпросът е, че те наистина мислят, че могат да направят това (благословете техните честни, но прекалено амбициозни сърца). Като най-упорит от всички зодиакални знаци, никой не е по-изненадан от Стрелеца, когато се окаже, че всъщност не може да прави чудеса. Когато Стрелецът дава обещание, запитайте се дали е реалист. Това ще ви даде добра представа дали можете да очаквате, че ще го спазят. Все пак не ги упреквайте за това - понякога те наистина правят чудеса. Оставете ги да опитат.

Риби

Подобно на Стрелеца, въображението на Рибите е склонно да се развихри, но след това емоциите им вземат връх, настроението им се променя и, добре, може би са казали, че ще направят нещо, но не са го мислили наистина така. Ако вашите Риби се нуждаят от тласък, предизвикайте ги с малко чувство за вина. Ако си помислят, че нараняват някого, когото обичат, изведнъж ще бъдат много по-мотивирани да превърнат мечтите и приказките си в реални действия.

Везни

Очарователните, бъбриви Везни искат да се харесат на всички. Те не могат да понасят да виждат някого нещастен. Ще обещаят всичко, за да изгладят нещата за момента, но когато дойде време да ги изпълнят, скоро осъзнават, че са закъсали. Това е труден урок, който много Везни трябва да научат: уменията им за водене на преговори ще помогнат на хората да се споразумеят, за да се чувстват взаимно щастливи, но Везните просто не могат да направят всичко за всички.

Водолей

Водолеите умеят да спазват обещанията, които дават на себе си. Обещанията, които дават на другите? Е, това зависи от тях. Водолеят не понася да се чувства в капан или ограничен по какъвто и да е начин. Дори и да възнамеряват да изпълнят обещанието си, колкото повече настоявате, толкова по-дълго ще отнеме това. Не забравяйте също, че ги управлява Уран, планетата на хаоса - това, което казват, което имат предвид, и това, което вие мислите, че имат предвид, не е задължително да е едно и също.

Близнаци

Още: През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Изключително приятни за хората! Дарбата на Близнаците да говорят им позволява да кажат всичко с най-голяма искреност, за да спечелят доверието ви... и след това да го забравят веднага, когато си тръгнете. Ако Близнаците ви дадат обещание, те винаги ще го изпълнят, ако вие стоите там и ги наблюдавате. В момента, в който им обърнете гръб, те вече впечатляват някой друг с различни обещания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Как мъжете от всеки зодиакален знак предлагат брак?

Скептични са: Кои са зодиите, които не вярват в астрологията

Идва шестият месец: Числото 6 ще донесе много пари на тези зодии

В събота: Парите на кои зодии ще са в "кърпа вързани"

1-ви юни: Числото 1 носи много късмет на 4 зодии!

Дневен хороскоп за 1 юни 2024 г.

Фаза на Луната на 1 юни 2024 г.

Зодиите, които имат най-тежка карма

Зодиите, които правят драма от нищото

Зодиите, които ще се радват на по-високи доходи през юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com