Кои мъжки зодии могат да ви свалят звезди от небето?

6447
Кои мъжки зодии могат да ви свалят звезди от небето?
Снимка: iStock/Guliver

Хайде, признайте си, всички жени искаме да бъдем обичани и желани. Има мъже, които се възползват от тази нужда на нежната половина на човечеството и са готови да обещават всичко. Те са тези мъже, които могат да ни свалят звезди от небето и ние не можем да им устоим. В тази статия ще ви представим най-ярките примери на мъжки зодии, които са готови да ви обещават всичко, само за да бъдете с тях.

Скорпион

Мъжете, родени под зодиакалния знак на Скорпион, са мистериозни и изобретателни. Те никога не правят компромиси, когато става дума за любовното им вълнение. Ако им се харесате и решат, че искат да бъдат с вас, те ще направят всичко, за да ви спечелят. Уверете се, че сте готови да се раздавате заради тях, защото Скорпионът не приема откази.

Още: Кои зодии скоро ще изпитат ударите на Съдбата по гърба си?

Лъв

Лъвът е крал на джунглата и не може да позволи на някой да го отхвърли. Този мъж е уверен в себе си и е готов да постави всички свои карти на масата, за да получи това, което иска. Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието и жените обичат да му задоволяват желанията. Ако искате да сте с Лъв, ще трябва да се стремите към изключителност и перфектност.

Риби

Рядко има мъж, който е толкова романтичен и чувствителен, колкото представителите на зодия Риби. Те са като джентълмени на старото време и ще направят всичко, за да срещнат тяхната муза. Рибите са майстори в изкуството на обичта, много по-големи любовници, отколкото вие си мислите. Ако ви харесва мистичният тип, Рибите са вашата половинка.

Още: Октомврийската палачинка се обърна - 4 зодии трябва да внимават!

Стрелец

Стрелците са поклонници на свободата и и не допускат някой да им казва какво трябва да правят. Когато става дума за любов, те обичат да разказват романтични истории, че да ги женят. Те са обладани от ентусиазъм и обичат да правят нещата по свой начин. Ако търсите мъж, който знае как да ви забавлява и същевременно да ви вдъхновява, не търсете повече - Стрелецът е тук.

Така че, дами, това са най-големите играчи сред мъжки зодии, които могат да ви свалят звезди от небето. Не забравяйте, че всеки мъж се нуждае от различен начин, за да бъде спечелен и надежден. Надяваме се, че този списък ще ви помогне да определите какъв мъж искате до вас. И не забравяйте, никой мъж не може да ви падне в капана си, ако вие не му позволите. Намирайте себе си, бъдете силни и никога не правете компромиси в името на любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Дневен хороскоп за 3 май 2024 г.

Фаза на Луната на 3 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!
Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

Ако се чудите какво ви е подготвила звездната карта за месец май, ще споделим че за някои от нас, май ще бъде изключително благоприятен период, особено...