Любов и омраза: Кои зодии се привличат, но не им е писано да бъдат заедно?

11357
Любов и омраза: Кои зодии се привличат, но не им е писано да бъдат заедно?
Снимка: iStock/Guliver

Има връзки, в които страстта и омразата са на равна нога. Тези двойки непрекъснато се карат, спорят, мразят се и се обичат безумно. Те не са виновни, че звездите са подредили съдбите им, носейки едновременно постоянни конфликти и бурна любов на двамата влюбени.

Лъв и Скорпион

Най-ярките, силни и противоречиви представители на Зодиака ще се сблъскат в сериозен двубой на чувства. От първите минути на запознанство между знаците започва неконтролируемо привличане. Лъв и Скорпион са привлечени един от друг от красота, сила и самодостатъчност. Това са сходни черти и при двата знака.

Тогава започва съперничеството и сблъсъкът. Лъвът не търпи никаква критика към себе си, което го кара да беснее. А отличителното качество на Скорпиона е именно това, че той може спокойно да изрази на глас неприятна истина, която друг никога не би изрекъл. Лъвът ще отговори със същото, което Скорпионът, който е особено обидчив и отмъстителен, ще запомни всичко добре. Постоянната конфронтация и борба винаги ще преобладават в тази двойка.

Зодиите, които често изпитват любов от пръв поглед

Стрелец и Дева

Девите се отличават с уравновесеност и спокоен нрав. Те са склонни да вярват, че са готови да се променят в името на любовта. Когато в спокойния им живот нахлу авантюрист Стрелец, Девите могат временно да забравят за обичайния си начин на живот. Стрелците непрекъснато се стремят напред, в търсене на себе си, рядко спират за почивка.

Но точно в такъв момент, при срещата с Дева, летящият Стрелец може да си помисли, че е намерил това, което е търсил. Реалността обаче ще разочарова и двамата партньори. В крайна сметка Девите ще искат спокойствие, а Стрелците ще искат отново да тръгнат на път.

Телец и Близнаци

Чувственият Телец магнетично привлича вятърничави и влюбчиви Близнаци. От своя страна Телецът, който не е лишен от гордост, е много поласкан от вниманието на очарователните Близнаци. Но в този съюз никога няма да има хармония.

Телците, собственици и консерватори във всичко, свързано с любовта, скоро ще разберат, че половинката им не е готова да им се отдаде изцяло. И Близнаците няма да искат някой постоянно да посяга на тяхната независимост. Влюбените постоянно ще бъдат привлечени един към друг, а след това взаимно отблъснати, отново ще се разочароват от връзката.

Каква е любовта при различните зодиите?

Козирог и Водолей

Привличането на тези знаци се дължи на влиянието на планетата Сатурн. Тя обединява представители на два различни елемента, но такъв съюз е обречен на много препятствия, тези любовници са твърде различни.

Водолеят обича да шокира другите с нетрадиционни действия и да привлича вниманието към своята личност. В Козирог ще срещне благодарна публика, която ще се хареса на Водолея. Спокойните и бавни Козирози няма да могат да не се увлекат от емоционалния импулс на Водолея, тъй като тайно биха искали да бъдат малко по-спокойни.

Първото силно привличане ще даде и на двамата надежда за възможен съюз, но това е измамно. Козирогът ще разбере, че няма да може да толерира шокиращите лудории на Водолея, а последният ще бъде убеден, че е отегчен от уравновесеността и спокойствието на другата си половина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 20-26 май 2024 г.

От понеделник всичко ще се промени за тези 5 зодии

Зодиите, които ще летят от щастие този уикенд, 18 - 19 май 2024

Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

4 зодии, които ще се радват повече на 50-те си години, отколкото на 20-те

Насърчителни думи за всеки зодиакален знак за 18 май 2024

Тези 4 зодии ще забогатеят ненадейно до края на май

В събота: Три зодии слагат точка, за да започнат нова глава от живота си

Уникално късметче за всяка зодия за 18 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com