Най-добрият подарък за 8 март според зодията - няма да сгрешите

3562
Най-добрият подарък за 8 март според зодията - няма да сгрешите
Снимка: iStock

Изборът на подарък за 8 март често се оказва труден. Ето какво да подарите на всяка дама според нейнатга зодия.

Овен 

Жените Овен са много енергични и активни, трудно се задържат на едно място и винаги са привлечени от приключения. Какво можете да подарите на Овен на 8 март: ваучер за някаква интересна дейност - например можете да отидете с тях на воден парк или пейнтбол; бижу; джаджа - смарт часовник, фитнес гривна; спортни дрехи и аксесоари; комплект козметика на известна марка или сертификат за магазин за козметика, тъй като Овните обичат да се грижат за себе си.

Да подарявате на Овните нещо за дома е безсмислено, освен това те дори могат да се обидят.

Телец

Жените Телци често не отговарят на въпроса какъв подарък биха желали да получат и просто отговарят учтиво, че имат всичко. Но все пак ще ги зарадва: нещо свързано с дома и създаване на уют; нещо годно за консумация - например ръчно изработен шоколад, романтична вечеря; комплект ароматни свещи или ароматна козметика за баня; цветя в саксия - Телецът обича да се грижи за растенията.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си след 10 март

Когато избирате подарък, важно е да запомните едно нещо: жените Телци обичат качествени неща, така че не им подарявайте нищо от масовия пазар или разпродажба.

Близнаци

Жените Близнаци обичат ярките емоции и впечатления, те са непринудени, така че им подарете: билети за концерт, театър, стендъп шоу; пътуване извън града или до интересно място; необичайни бижута или дрехи - Близнаците обичат да променят външния си вид; аксесоари за телефон - като опция селфи стик; нещо за организиране на пространство и работа, например бележник или органайзер за козметика.

Ако се страхувате, че ще сгрешите в избора им, оставете да изберат това, което им харесва. Между другото, Близнаците не се интересуват колко струва подаръкът, основното за тях е вниманието.

Рак

Чувствените Раци обичат подаръци, избрани и подарени от сърце. Те ще оценят: вечеря в малък ресторант; всичко, което е направено ръчно; тениска или чаша със снимка или цитат; добра козметика, парфюм; аксесоари и бижута от сребро и бяло злато.

Съвет: слушайте Раците – много често те намекват какво биха искали да получат като подарък, просто трябва да разпознаете този сигнал.

Лъв

За жените Лъв е жизненоважно да бъдат забелязани. Те обичат лукса и престижа, така че подаръците трябва да бъдат такива: някакъв статусен елемент, който ще подчертае тяхната красота и благодат; златни бижута; комплект маркова козметика или рокля от дизайнер; ваучер за услуги в салон за красота или SPA; вечеря в луксозен ресторант. При никакви обстоятелства не трябва да подарявате дрънкулки на жената Лъв - това ще я обиди.

Дева

Жените Дева са трудни за угаждане – те никога няма да кажат какво искат за подарък, така че вие ​​сами трябва да използвате въображението си. Но не забравяйте, че Девата обича качеството и оригиналността. Ще я зарадва: всичко, което украсява къщата и създава атмосфера на комфорт - например спално бельо; изделия от коприна, кашмир; джаджи за здравословен начин на живот - например фитнес гривна; кожен портфейл, чанта.

Но Девата няма да оцени медал или нещо като книга с желания.

Везни

На жените Везни може да подарите нещо за дома – но не и престилка или кухненски нож. Ще им допаднат още: ароматни масла; красив комплект спално бельо; посещение на изложба, конна езда, майсторски клас; декорации в класически стил.

Не забравяйте, че Везните са естети по природа, но не обичат да избират (и не знаят как). Затова е по-добре да не им подарявате ваучер, а директно да изберете подарък за тях.

Скорпион 

Жените Скорпион обичат подаръци – но не каквито и да било. Ако ще го подарявате, то нещо свързано с хобито на дамата. Следователно подаръкът трябва да бъде внимателно подбран. Можете да подарите: комплект луксозно бельо или нещо друго, което ще подчертае нейната красота и привлекателност;масажно масло; маркови бижута.

Изненадайте жената Скорпион с нещо, което ще остави спомени за много години - например книга, подписана от автора, рокля от дизайнер, ръчно изработени шоколадови бонбони, уикенд извън града.

Стрелец

Жените Стрелец ще оценят ярките и запомнящи се подаръци. Имат страхотно чувство за хумор. Можете също така да подарите екскурзия с богата програма; нови обувки или рокля от известна марка; модерен парфюм; камера; сертификат за фотосесия или курс.

Стрелците уважават грижата и вниманието към детайла, така че ще оценят, ако има нещо, за което някога са мечтали, а вие сте го запомнили и сте им го дали.

Козирог

Жените Козирог са студени и коректни само на външен вид - вътрешно те са много романтични и също обичат ярките изненади. Но тук е важно да не прекалявате: те може да не разбират от екстремни приключения, като скачане с парашут. Жените Козирог са практични и внимателни по природа. Те харесват следните подаръци: часовници, кожени портфейли, чанти; класически бижута; парфюм; ваучер за СПА салон и занимания по йога.

Водолей

Водолеите са най-интересните момичета. Те обожават всичко, свързано с мистика и психология, можете да им подарите неща, свързани със саморазвитието и езотериката. Освен това може да им подарите курсове по личностно развитие, по рисуване; маркови рокля; парфюми.

Риби

Сантиментални и грациозни, Рибите обичат да се грижат за себе си, както и за комфорта на дома. Можете да им подарите: елементи за домашен декор - например одеяло, нощна лампа, картина или нещо за декорация на баня; декоративна козметика; бижута с полускъпоценни камъни; ароматни комплекти; посещение на SPA, абонамент за басейн или йога; фотоалбум; плетен пуловер.

Зодиите, които ще вземат живота си в свои ръце през първата половина на март 2024

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всеки ден ще е Велик ден през Страстната седмица за 4 зодии!

29-ти април: Велик Понеделник за Близнаците, а Паричен за Скорпионите!

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com