Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

6322
Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!
Снимка: БГНЕС

Има дни, в които сякаш Вселената се завърта срещу нас и всичко, което може да се обърка, неизбежно се прецаква. Точно такъв ден очаква някои зодиакални знаци днес. Сякаш не една черна котка, а цяло котило им е минало пътя. Така те ще се изправят пред един черен зодиакален петък. Ето кои ще са нещастните зодии на 26-ти април.

Телец

Днешният ден ще се окаже изпитание за издръжливостта на Телците. Всеки опит за напредък ще среща неочаквани трудности и ще изисква от тях максимални усилия. Дори най-обикновените задачи ще се превърнат в комплексни предизвикателства, като поставят Телците пред поредица от препятствия. Комуникацията с колеги или близки ще бъде затруднена, допринасяйки за общото чувство на разочарование през целия ден.

Лъв

26-ти април ще бъде изпълнен с кавги за Лъвовете. Ще влизат от скандал в скандал. Ще им се стори, че всеки опит за диалог завършва с още по-голямо разочарование. Във всяка комуникация ще имат чувството, че говорят на различни езици с околните, което ще увеличи тяхното чувство за изолация. Невъзможността да бъдат разбрани ще направи този ден непоносимо тежък за тях.

Стрелец

Стрелците ще усетят, че няколко черни котки са запазени специално, за да минат пред тях днес. Всяко начинание ще се сблъсква с неочаквани препятствия. Дори в обичайните им занимания ще се натъкнат на трудности, които ще ги накарат да се почувстват като в лабиринт без изход. Този ден определено ще бъде един от тези, в които късметът ще им обърне гръб

Козирог

Козирозите ще се сблъскат с гадории, които ще тестват търпението днес. Всяко начинание ще изглежда обречено на неуспех. Ще трябва да намерят сила вътре в себе си, за да останат фокусирани въпреки непрекъснатите неудачи. Може би при тях ситуацията ще е най-малко неприятна в сравнение с останалите 3 зодии.

Изглежда, че звездите наистина са решили всички черни котки да минат път на тези четири зодии. Но дори и в най-тъмните моменти, трябва да помним, че всеки ден носи със себе си надежда. Така че, дори да сте сред засегнатите от неблагоприятните прогнози, помнете, че това е само за този петък. Утре е нов ден, който може да ви донесе много по-приятни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 20 май 2024 г.

5 зодиакални знака, за които се знае, че са страстни любовници

5 зодиакални знака, които имат силна интуиция

Зодиите, които ще обърнат нова страница в живота си

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование през следващите дни

В неделя: Стойте далеч от тях, тези 3 зодии ще ви стъжнят живота

На 19 май: Тези три зодии не могат да избягат от късмета си

В неделя: Вселената има важно послание за тези три зодии

Не поглеждайте назад: Трудностите за тези зодии приключват в понеделник, 20-ти май 2024

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 19 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com