Омъжи се за него! Най-влюбените мъже според зодиакалния знак

6124
Омъжи се за него! Най-влюбените мъже според зодиакалния знак
Снимка: iStock

Зодия Рак

Раците заслужено имат статута на най-романтичния знак на Зодиака. Раците въплъщават онзи архетипен образ на романтичен обожател, който с право може да се нарече както безглав обожател, така и най-искреният любовник. И все пак дръжте очите си отворени – уверете се, че мъжът Рак наистина ви се наслаждава, а не на чувствата си към вас.

Зодия Лъв

Много жени ще се съгласят, че представителките на тази зодия са едни от най-пламенните любовници. Много жени се нуждаят от точно такъв партньор в живота: уверен, силен, излъчващ сила и блясък. Лъвовете за егоисти, но такива мъже са егоисти само докато не срещнат жената, която смятат за достойна за себе си. Ако наистина сте привлекли Лъва, той ще ви обсипе с облаги и внимание, а представителите на този знак знаят как да ви ухажват като крал.

Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част първа

Зодия Водолей

Трети в тази класация, но напълно способни да се борят за първото място по романтизъм, са Водолеите. Всъщност в природата на техния знак няма първоначален романтичен ориентир и те ориентират любовния си вектор според това, което любимият им кара да чувстват. С други думи, мъжете Водолеи съзнателно се приспособяват към вас. Водолеите мислят преди всичко за вашите нужди, а не за своите собствени.

Зодия Овен

Мъжете Овен не само имат всички основания да бъдат в първите четири, но дори могат да се състезават с други претенденти за първото място. Стратегията на Овена е много подобна на това, което правят Лъвовете: те се опитват да се представят от най-благоприятните ъгли, да се хвалят и да демонстрират най-добрите страни на своя характер. В същото време Овните са много внимателни към жените. Овенът е идеалният любящ партньор, защото успява да съчетае хармонично най-добрите качества на много зодии: той е силен, чувствен, уверен, внимателен, грижовен.

Зодия Везни

Везните са много демократични в отношенията. Те не изискват безпрекословно подчинение и не се оставят да бъдат управлявани, като се застъпват за пълно равенство в семейството. Никога няма да ви упрекнат, че сте жена, която няма право да се намесва в тема, която не ви засяга, но никога няма да направят отстъпки, защото сте представител на нежния пол. Мъжете Везни изглеждат като идеален партньор в живота. Що се отнася до романтиката, няма да липсва.

Зодиите, които често са в токсична връзка

Зодия Близнаци

Близнаците са знак за непостоянство и затова прегледите на тяхната дейност в областта на любовните отношения са много различни. Разбира се, отговорът се крие в астрологията, която обяснява, че противоречивостта е една от основните черти, които управляват представителите на дадена зодия. Близнаците правят добро впечатление на жените.

В същото време представителите на тази зодия са много влюбчиви, така че в началото връзката изглежда като среща на две половини, вдъхновени от взаимни чувства. Близнаците обаче са непостоянни и затова имат много разбити женски сърца. В близост до мъже от тази зодия е много лесно да изпитате романтична еуфория и любов към живота.

Зодия Риби

Мъжете Риби много напомнят на Близнаци в своята непостоянство. Поведението им е също толкова трудно за прогнозиране и действията им за обяснение. Не се стресирайте, нямате нищо общо с това, тъй като това е свойство на Рибите: те са непостоянни и не могат да си обяснят мотивите, които ги управляват. Жените често казват, че са привлечени от тази мъжка своенравност, която тълкуват като сложна структура на вътрешния свят. Това не означава, че Рибите са идеални партньори или романтични любовници.

Зодия Козирог

Козирозите са сдържани в живота и взискателни в любовта. Често това са уважавани мъже, които знаят точно какво искат - и такава увереност привлича жените. Може да обвините Козирозите в егоизъм, поради което мъжете, родени под тази зодия, много трудно се влюбват в някого, без да положат усилия.

Зодия Телец

Телците не изглеждат като умели любовници и не притежават невероятен природен чар. Тяхното основно оръжие е постоянството и ако съдбата се случи така, че сте станали обект на вниманието на Телеца, то бъдете сигурни, че той ще положи много усилия, за да спечели вашето благоволение. Той може да бъде много изобретателен ухажор, ако обстоятелствата го изискват. Но бъдете бдителни: въпреки всичките си добродетели, Телците са ужасни егоисти.

Зодия Скорпион

Скорпионите са труден знак. Той не е противоречив като Близнаци или Риби, но астролозите винаги изпитват трудности да говорят за него. Скорпионите често не правят това, което казват, или не казват това, което след това правят. В това отношение не можете да съдите Скорпионите по техните действия. Скорпионът е прекрасен прелъстител и само чарът му би бил достатъчен, за да заеме първо място в тази класация.

Зодия Стрелец

Стрелците създават впечатление за много романтични натури и по принцип това е вярно. Само романсът им е краткотраен. Искат да обичат всички и винаги, затова са известни като най-неверните съпрузи. Стрелецът може да обича - чисто, искрено, дори цял живот, но бъдете готови, че в един ужасен момент той ще има нужда да обърне внимание на някой друг.

Зодия Дева

Опитвайки се да различите любящи мъже в тях, рискувате да не забележите нищо. Ще отнеме много време, за да възродите романтичните им качества в Девите, да ги подтикнете да предприемат самостоятелни стъпки и да бъдат по-отворени към вас. Девите са привлекателни партньори, които в знак на благодарност ще ви покажат искрена взаимнос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 15 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 15 май 2024

Късметът ще се усмихне на тези зодии през втората половина на май 2024

Дневен хороскоп за 15 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com