Пазете чувствата за себе си: Избягвайте да се влюбвате в Риби, Водолей и Козирог

8980
Пазете чувствата за себе си: Избягвайте да се влюбвате в Риби, Водолей и Козирог
Снимка: iStock

Всеки човек има уникален набор от силни и слаби страни. Без изключение всички знаци на зодиака също имат характерни, ярко изразени черти. Това не означава, че някой е по-лош или по-добър, а по-скоро за съвместимостта на двама конкретни човека, както и за това дали сте готови да преодолеете тези конкретни трудности в името на любовта с този конкретен човек.

Защо е опасно да се влюбвате в Риби, Водолей и Козирог?

Риби

Водният знак е наистина дълбок океан от чувства и вътрешна мистерия. Рибите умеят да разбират същността на нещата и сърцето им е много чувствително към всякакви промени. Предимството на тези хора е, че са емпатични, лесно разчитат невербални послания, докато с тях далеч не винаги е лесно, особено на етапа на сериозна връзка.

Рибите са много чувствителни. Те се навиват безмилостно, постоянно размишлявайки и обмисляйки дали са постъпили правилно. Това води до объркване. Те не знаят какво искат, затова са нерешителни и могат да отлагат дълго време.

Обичайното състояние за хората от този знак е да се реят в облаците, да се отдадат на мечти.

Кои зодии не могат да скрият любовта си?

Водолей

Бездната на интелекта и фантазията на Водолея е много привлекателна за противоположния пол. Не е изненадващо, ако се влюбите във Водолей от пръв поглед. Но след като помислите малко, може да искате да се оттеглите, защото тук има много капани.

Самообсебването прави Водолеите големи егоисти и манипулатори. Основното е, че всичко трябва да бъде така, както те искат. Желанията на любим човек обикновено не се вземат предвид.

Да се опитвате да привържете Водолея към себе си е не само безполезно, но и опасно. Те имат силно развита потребност от  независимост.Понякога този знак изглежда високомерен, но всъщност това чувство на отчуждение се ражда в отговор на невъзможността да се намери сродна душа.

Най-силната любов за даване имат тези 4 зодии

Козирог

Това е човек със стабилен морал и завидна упоритост, но и при него не всичко е толкова просто.

Като се има предвид, че този земен знак уважава само реда и ясното планиране, е невъзможно да усетите лекотата, присъща на много влюбени двойки с примес на сладка лудост. Ако има избор между трудностите в любовта и прост, разбираем живот без романтични връзки, тогава те ще изберат втория вариант.

Мнозина хвалят тяхното постоянство в работата, желанието да направят кариера, което несъмнено е добро за семейството. Но в действителност се оказва непоносима упоритост, желание да се докажат на всяка цена.

Козирозите са невероятно взискателни към себе си и към другите. Ще трябва да докажете на партньора си, че е направил правилния избор и той няма да бъде толкова добър с никого, освен с вас.

Трудно е да си перфектен, но тези хора ще изискват точно това от партньора. Не прощават грешките, но не обичат да търсят компромиси. Категоричността е естествена за тях и затова живеят на принципа „всичко или нищо“.

Фактът, че обикновено обичат само един човек през целия си живот, би могъл да се счита за добродетел, ако не беше тяхната ревност. Друг минус е грубият материализъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Фаза на Луната на 10 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

На 10 май 2024 г. една от зодиите ще заложи основите на своето обещаващо бъдеще. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...