Прогноза за Китайската нова 2023 г. година на Водния заек за всички знаци

7976
Прогноза за Китайската нова 2023 г. година на Водния заек за всички знаци
Снимка: iStock

Китайската нова година официално е тук. За какво да се подготвим в професията, бизнеса, любовта и здравето - в уникален хороскоп от Татяна Бендз.

Тигър

В годината на Заека Тигрите ще се чувстват малко по-спокойни и уверени. Те ще продължат да бъдат силни. Растежът и развитието са в дневния ред на Тигрите през 2023 г. Нови предизвикателства, нови възможности, но в по-спокойна емоционална атмосфера.

Заек

На Зайците се препоръчва да контролират максимално емоционалната сфера, да се въздържат от импулсивни действия, да вземат решения само след внимателно претегляне на всичко. Енергията на годината е насочена към освобождаване от старото и началото на нов кръг.

Дракон

Въпросите за по-нататъшен растеж и развитие все още са на преден план за него. Драконът трябва да се научи да контролира емоционалната си сфера - измислете лайфхакове, които биха намалили нивото на емоционалните реакции, особено негативните.

Зодиите, които много скоро ще получат пари

Змия

Змията в годината на Заека се чувства относително неутрална. Годината на Заека ще даде на Змиите спокойствие и прохлада. И повишено желание за пътуване.

Кон

Коня получава подарък в годината на Заека - символичната звезда "Цветето на романтиката" и възможността да се влюбят. Останалата част от годината за Коня се очаква да бъде спокойна

Коза

Козата в годината на Заека разцъфтява и намира хармония. Потенциално хората, родени в деня или годината на Козата, ще бъдат по-мобилни и ловки.

Дъжд от пари очаква само тези 3 зодии през тази зима

Маймуна

2022 донесе много трансформационна енергия на родените в годината или деня на Маймуната. 2023 г. в това отношение е висока и тиха. Все още трябва да преодолявате и да се съпротивлявате на обстоятелствата, но съвсем не в същата степен.

Петел

Енергията на сблъсъка ще действа през цялата година и ще се засили през септември - в месеца на Петела. Струва си да чакате промяна, заминаването на старото и пристигането на новото. Някои ще претърпят кариерни трансформации, а други ще са заети с проблемите на роднините през цялата година.

Куче

Куче в годината на Заека получава като подарък звезда "Цветето на романтиката" с всички произтичащи от това последствия. Ако търсите партньор в живота, обърнете внимание на сигналите, които ще ви изпрати Вселената през 2023 г.

ТОП 5 на зодиите, които успешно спестяват пари

Прасе

Прасето ще бъде привлечено да учи, пише, рисува и отглежда растения. Можете също така да очаквате повишаване на интуицията.

Плъх

Плъхът в годината на Заека изпитва емоционално претоварване. Проявява се в повишена възбудимост, скандалност, склонност към авантюристични действия, особено в интимната сфера. Ваканционни романи, връзки и флиртове, които преминават границата - всичко това може да стане реалност за плъховете през 2023 г.

Вол

Волът в годината на Заека ще бъде по-подвижен от обикновено. Още веднъж трябва да се подчертае, че всички препоръки за годината са относителни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 28 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 март 2024

Закъсняла любов ще обърне живота на 4 зодии с краката нагоре

28-ми март: Празник за Телците и Пари за Везните!

Дневен хороскоп за 28 март 2024 г.

Фаза на Луната на 28 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com