Седмичен хороскоп за 19-25 декември 2022 г.

20125
Седмичен хороскоп за 19-25 декември 2022 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще постигнете желаните резултати и ще получите висока оценка от висшестоящите. Сега всички действия, които извършите, свързани с избора на професия, кариера, социален статус, повишаване на авторитета  ще имат имат дългосрочен успех. Очаква ви продуктивен период в професионалната сфера. В личния живот бъдете умерени и готови на компромиси.

Телец

Това е седмица, в която с лекота ще спечелите уважението на другите хора. Успешни ще са всички дейности, свързани с научна дейност, висше образование, повишаване на квалификацията. Пред вас се отварят нови възможности и перспективи, които ще допринесат за разширяването на хоризонтите и разкриването на творческия ви потенциал. В личен план бъдете готови за подвизи. 

Близнаци

През тази седмица ще почувствате мощен прилив на сили. Ще се появи усещане за превъзходство над другите. Дори това да е така не проявявайте надменност.  Особено успешни ще са действията, свързани с кариерата, бизнеса и всички финансови въпроси. В личен план ви очакват приятни изненади. Някои представители на знака ще получат любовно признание. 

Рак

Седмицата е подходяща за провеждането на активна обществена дейност. Способността ви да убеждавате хората в правилността на вашите идеи ще ви донесе позитиви. Успешно ще е всяко сътрудничество, свързано както с лични, така и с бизнес отношения. Възможно е сключване на успешни договори, подписването на официални документи, юридически книжа. Сега е моментът да се включите в културни дейности и да развиете комуникативните си умения.

Лъв

През тази седмица ще се се активизират събития, свързани с решаването на ежедневни проблеми. Периодът е подходящ за грижа за личното здраве и предприемане на превантивни мерки за укрепване на организма. В края на седмицата може да се окаже, че сте намерили ново хоби. Щом ви кара да се чувствате щастливи - не се отказвайте. 

Дева

През тази седмица за вас ще е важно да разберете кой точно е източникът на радост и вдъхновение за вас. Правейки нещо с удоволствие, вие ще разкривате своята креативност. Успешно ще е участието в конкурси, изложби и състезания, както и публични изяви. Възможно е приятно прекарване на свободното време с деца или любовници. Не си отказвайте удоволствия и подаръци.

Везни  

Това е седмица, в която е добре да наблегнете на условията на живот и общата атмосфера в дома ви. Възможно е на преден план да изникнат въпроси, свързани със закупуването на парцел, недвижим имот или пакет акции. В личен план ще получите много любов и подкрепа. Очакват ви щастливи и споделени празнични моменти. 

Скорпион

Това е седмица, в която да създавате запознанства, да общувате, да преговаряте, да намирате необходимата информация. Възродете отношенията  и връзките с роднини, приятели, съученици и бизнес партньори. В средата на периода може да срещнете интересен събеседник, който ще стане ваш верен спътник в живота.

Стрелец

През тази седмица ще се чувствате удовлетворени от себе си това, което сте постигнали през последните месеци. Талантите и способностите, използвани по предназначение ще ви донеса материални облаги.  Периодът обещава спокойно, стабилно и премерено общуване с любими хора. Някой ще ви даде обещание и ще го изпълни. 

Козирог

През тази седмица ще се изумите от своите способности и постижения. Възможни са нови подходи и смели промени в живота от ваша страна. Някои от тях назряват отдавна, така че не се страхувайте да предприемете необходимите крачки. Всичко, което постигнете сега в отношенията си с другите ще бъде дългосрочно и от полза и за двете страни. 

Водолей

През тази седмица у вас ще се пробудят вътрешна сила и интуиция. Това е време, в което да помагате и да се научите да прощаваш. Ще ви посети усещането за дългоочаквано вдъхновение и щастие, намирането на истинското ви  "аз". Посрещнете празници в мир със себе си. 

Риби

През тази седмица ще имате много поводи за радост и гордост. Обновете мисленето си. Ще откриете нови цели пред себе си. Не бъдете отмъстителни. Търсете и дайте прошката. Водени от любов и озарение ще получите удовлетворението, към което сте се стремили от дълго време. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com