Седмичен хороскоп за 20-26 март 2023 г.

31632
Седмичен хороскоп за 20-26 март 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През първата половина на седмицата може да се сблъскате с проблем, който ще ви накара сериозно да се замислите над приоритетите си. Във вторник са възможни непредвидени закъснения и забавяни по време на пътувания. През втората половина на седмицата се опитайте да преразгледате представите си за приятелството. В петък не бива да подценявате победите си, но колкото по-малко знаят другите за това, толкова по-добре ще бъде за вас в този момент. 

Телец

През тази седмица ще трябва да се концентрирате преди решителна стъпка. Внимателно заобикаляйте опасни места, опитайте се да не привличате ненужно внимание към себе си. Седмицата ще бъде изпълнена с общуване, запознанства с нови интересни хора. Натрупала се е много работа, а вие както винаги сте незаменими, така че няма да можете да се отпуснете. Бъдете внимателни към представителите на противоположния пол, не се подавайте на съблазни. Дръжте всичко под контрол и тогава ситуацията определено ще се реши във ваша полза. В събота може да се сблъскате с тежък избор.

Близнаци

Събитията тази седмица може да са непредвидими и донякъде хаотични, но всичко ще се реши във ваша полза. В най-неочакван момент ще получите това, за което сте мечтали толкова дълго. В работата ви очаква подобряване на отношенията с колеги и началници, можете да разчитате на бонус. В личния живот звездите предричат ​​приятни промени. Вярвайте, че заслужавате най-доброто и то непременно ще се случи!

Рак

През тази седмица с право ще спечелите вниманието и благоволението на другите. Вторник е неподходящ за вземане на отговорни решения ден, но благоприятен за творческа работа. В средата на седмицата можете да получите подкрепата на съмишленици и благоразположението на висшестоящите. Ще имате възможност за повишение. В петък кажете "Не" на личните амбиции, това ще ви спести време, сили и нерви. По-добре е да прекарате почивните дни с проверена компания.

Лъв

Това е седмица, в която ще бъдете прекалено заети с решаването на проблемите на другите. Вторник може да се окаже най-объркващият и неразбираем ден, не се опитвайте да разберете какво се случва, просто следвайте обичайната рутина. В сряда не мислете за това, което не ви засяга. В четвъртък може да ви сполетят внезапни и непредвидени събития, но не изпадайте в паника. През почивните дни направете нещо нетипично за вас - само така ще се разтоварите пълноценно.

Дева

През тази седмица позицията ви в работата ще се укрепи. Заедно с това ще трябва сами да се справите с възникващите проблеми и трудности в личния ви живот. Концентрирайте се, съберете се и действайте. Бъдете внимателни към всички предложения от противоположния пол, не пропускайте късмета си. Ако имате желание да научите нещо ново, опитайте се да го осъществите. Бъдете отворени към новото.

Везни

Приятните изненади през тази седмица ще се отнасят предимно до сферата на личния ви живот. Не си струва обаче да се претоварвате в общуване с голям брой хора. Това време е по-подходящо за умствени и духовни занимания. В средата на седмицата поемете сами инициативата по служебните въпроси. Ще ви бъдат дадени най-трудните проекти. През втората половина на седмицата ще почувствате прилив на енергия и ще осъществите повечето от идеите си.

Скорпион

Тази седмица може да има рязко увеличение на контактите, както и информацията, получена от различни източници. Сега ще можете да печелите добре и да получите изгодна оферта. В понеделник ще трябва да вземете много важно решение. В сряда ще сте изпълнени със свежи и оригинални идеи, така че е по-добре да се включите в работата с творчески елемент. Забравете за рутината. В петък се опитайте да се отървете от старото и ненужното - както във вещите, така и в мислите.

Стрелец

Тази седмица се опитайте да не рискувате. Не се забърквайте в приключения, можете да загубите твърде много. Колкото по-тихо и спокойно прекарате периода, толкова по-благополучно ще бъде бъдещето ви. Реално оценете създалата се ситуация в четвъртък. Ще успеете да намерите път за хармонична себереализация. В петък в някои ситуации би имало смисъл да започнете всичко отначало. Почивните дни, прекарайте с приятели.

Козирог

Тази седмица може да се окажете въвлечени в леки, непринудени контакти с различни хора. Очакват ви срещи по интереси и кратки пътувания. Романтичен флирт ще повдигне настроението ви. Вашата интуиция ще ви позволи да намерите полезен ход и да направите сериозен професионален избор. През почивните дни търсете спокойствието. Не пилейте енергия напразно.

Водолей

През тази седмица се съсредоточете върху настоящата ситуация в работата. Не забравяйте, че много зависи от вас и вашата инициатива. Настъпи време, когато трябва да се заемете сериозно с кариерата си. Като цяло седмицата обещава да бъде доста неспокойна. Емоционалната ви стабилност може да бъде подложена на изпитание. Почивните дни посветете само и единствено на себе си.

Риби

Тази седмица е желателно да посветите повече време на личния живот, ще се появят повече сила и възможности, смелост и решителност. Щастието ви не е химера, само трябва да повярвате в него. В сряда бъдете по-активни - сътрудничете, сключвайте сделки, но не забравяйте, че желанията на партньорите са също толкова важни, колкото вашите собствени. Бъдете готови за компромиси в петък. През почивните дни не оставяйте у дома, особено ако времето е хубаво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

„Тайната е разкрита“: Какво е влиянието на примката на Сатурн в знака Риби?

По Пълнолуние: Птичето на късмета ще кацне на рамото на 4 зодии!

12 камъка, избрани според хороскопа за всяка зодия, и техните свойства за вас

Кои зодии ще са "кълбо от нерви" във вторник?

Във Вторник: Вратата към богатството ще се отвори за 4 зодии!

19 е добро число за тези зодии - носи им много късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 19 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 19 март 2024

Как да накарате мъжът да се влюби във вас според зодията?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...