Седмичен хороскоп за 22-28 януари 2024 г.

36619
Седмичен хороскоп за 22-28 януари 2024 г.
Снимка: iStock

През новата седмица ще промени коренно плановете на някои от зодиите.  Вижте какво предричат звездите за всички зодиакални знаци в седмичния хороскоп за 22-28 януари 2024 г. 

Месечен хороскоп за януари 2023 г. 

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Лудите, лудите зодии - те да са живи!

Новата седмица ще ви потопи в главозамайващи занимания. Няма да ви е лесно да се ориентирате къде точно се намирате. В понеделник може да се каже, че няма да сте духом в офиса, само се опитайте това да не прави голямо впечатление. Вторник и сряда ще бъдат претрупани с информация дни, която вие трябва да анализирате. Четвъртък може да си поемете малко дъх, но следобед отново трябва си върнете темпото. В петък колкото по-малко мислете за почивката, толкова по-лесно и бързо ще мине. Събота и неделя прекарайте времето така, че да се чувствате най-добре.

Седмичен хороскоп за Телец 

Новата седмица ще ви предложи активни събития. Във вторник може да започнете да избирате с кое от всичко ще се заемете, като давайте предимство на тези теми, които ще имат най-голяма полза за развитието ви. Сряда и четвъртък може да ви се наложи да водите по-продължителни разговори с ваши роднини, брат или сестра. Опитайте се да разрешите проблема по най-миролюбивия начин. В петък намерете време само за себе си, ако се наложи откажете покана за излизане. В събота и неделя обаче може да се развихрите като наблегнете на физическата активност и спортните занимания.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: 21-ви януари: Числото 21 ще осигури доброто настроение на 4 зодии!

Предстоящата седмица ще бъде прекалено студена за вас. Няма нужда да се уточнява, че понеделник ще е с най-ниска температура за ентусиазъм, но от вас ще се изисква повече плам. Това не означава във вторник да си изкарате яда на околните, тъй като още в сряда може да доведе до сериозен разговор с шефа. Четвъртък и петък се съсредоточете върху положителните аспекти във връзката ви, за да не влошите положението и там. Ако са ви дали ясни инструкции започнете точното им изпълнение още през почивните дни.

Седмичен хороскоп за Рак

През тази седмица ще се наложи да се заемете с някои ремонтни дейности по дома. Още в понеделник обяснете на когото трябва с какво се занимавате и помолете за разбиране, за да може да свършите работата си. Във вторник се уговорете за по-тежките дейности, свързани с преместването. Уговорката за по-нататъшната работа може да направите в сряда. Четвъртък и петък бъдете сигурни, че ще има поне двама приятели или помощници с вас. Не се опитвайте да се справите сами, за да не се нараните. През почивните дни ще свършите повечето планирани неща, но помнете да почивката, за да не си докарате някоя травма.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: В неделя: 4 зодии ще успеят да спестят доста пари!

Новата седмица ще донесе промени със себе си. Колкото и да се радвате на промяната доста бързо ще разберете, че тя няма да е от лесните, просто защото е промяна. В понеделник може да получите информация и с учудване ще установите, че тя вече не ви интересува. Добрите и стойностни идеи ще ви осенят във вторник, а в сряда може да направите първите стъпки към реализирането им. Четвъртък и петък са дни за опипване на почвата за новото ви начинание. Ключовите думи за почивните дни са умереност, умереност, умереност – в купоните, пиенето и пушенето.

Седмичен хороскоп за Дева 

През тази седмица ще бъдете изкушени от това да обърнете повече внимание на себе си. В понеделник това може да доведе до рискове в работата ви, за това не се отпускайте. Вторник ви заплашва конфликт к човек, на когото държите много. В сряда обърнете внимание на здравето си особено ако се чувствате отпаднали в последно време. Четвъртък посветете на регулиране на отношенията с близките ви. Не бягайте от сериозните теми. Петък трябва да действате внимателно и без да бързате в работата. Вечерта не се втурвайте по купони, а си подарете тишина. Събота и неделя нека преминат в тихи дейности, като разходки сред природата.

Още: Нервите на 4 зодии в неделя ще бъдат на предела - дали сте една от тях?

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица се опитайте да контролирате нервите си. Вашата раздразнителност сега може да ви навлече неприятности. Това се отрази особено силно в областта на връзките и романтиката. Рисковете от кавги и конфликти ще продължат до края на седмицата и ще отнеме доста време, за да се елиминират негативните последици. Вашето здраве също няма да е на най-добро ниво и е препоръчително метеорологично зависимите представители на този въздушен знак да вземат мерки за стабилизиране на състоянието си. Професионалната сфера ще изисква концентрация при работа с документи, договори, финансови документи или статистика. Проявете повишена предпазливост и внимание, ако Ви предстои пътуване.

Седмичен хороскоп за Скорпион 

Още: Съветите за всяка зодия за януари 2024 г.: Какво е важно да направите?

Тази седмица може да промени плановете ви коренно. Понеделник ще бъде посветен на адаптирането ви към новите условия. Правете всичко обмислено и с минимално хабене на нерви. Във вторник някой ще се опита да манипулира мнението ви, не го позволявайте. Денят за преговори е сряда, тогава лесно ще може да убедите събеседника си в правотата ви. Четвъртък може да ви учуди с лекотата, с която ще премине. Опитайте се да се възползвате от възможността навреме. Петък може да си позволите повече творчество в работата, не предприемайте инициативи. Събота и неделя може да се наложи да изяснявате отношения поради някаква незначителна причина. Една усмивка и добра дума ще заличат всичко лошо.

Седмичен хороскоп за Стрелец 

Тази седмица ще ви се наложи да контактувате повече, отколкото дори ви се иска. Възможно е в един момент да се объркате на кого какво сте казали. Понеделник ще е най-трудно като количество. Вторник има риск от грешки, така че преглеждайте кореспонденцията си, за да не изпратите нещо на грешния адресат. Внимателно поглеждайте и кой ви се обажда по телефона. В сряда ще успеете да поправите всички грешки. Четвъртък не очаквайте да успеете да направите всичко, което сте планирали. Това може да ви разстрои. Ако сте решени да довършите всичко до край в петък може да ви се наложи да останете до късно в офиса. Събота и неделя, напълно разбираемо, няма да ви се става от леглото. Може да си позволите да си поръчате храна за вкъщи и да мързелувате от сутрин до вечер.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: 5 зодии, които никога няма да признаят любовта си

Седмицата ще ви даде много топлина. Някои от вас отдавна очакват да бъде отговорено на чувствата им и най-сетне ще може да се сбъдне мечтата ви. В понеделник бъдете по-концентрирани в работата, тъй като ви очакват повече отговорности от обикновено. Вторник може да се почувствате прекалено емоционални. В сряда ще бъдете потърсени от високо място, така че бъдете готови да сте на ниво. В четвъртък ще получите изключително примамливо предложение. Имайте самочувствие, напълно сте способни да се справите със задачите. Петък ще ви подари спокойствие, съвсем спокойно може да се поотпуснете и дори да си тръгнете по-рано. Събота и неделя ще ви е трудно да си намерите планове. Ако ви се обадят приятели, приемете поканата, за да не си загубите времето в чудене какво да правите.

Седмичен хороскоп за Водолей 

Седмицата ще ви завари с нови сили, вдъхновение и идеи. В понеделник ще бъдете най-свежи от всички, заради заряда, който носите. Опитайте се да го запазите за целия период. Във вторник ще са ви нужни най-много сили, но не завършвайте деня в компанията на чашката. В сряда работата и удоволствието ще се смесят заради приятно общуване с ваши служебни партньори. В четвъртък може да забавите темпото, но не излизайте от релси. Петък може да ви изненада със събитие, което не сте очаквали. Опитайте се да реагирате адекватно. Събота и неделя посветете на себе си, не се натоварвайте с никаква дейност, която не ви е по сърце.

Седмичен хороскоп за Риби 

Още: Невиждано щастие за тези зодии в края на януари

Тази седмица ще трябва да превключите доста бързо от една вълна на друга. Това несъмнено ще се отрази на настроението ви затова още в понеделник трябва да сте нащрек. Във вторник може би ще ви е най-трудно. Единственият начин да се справите е да си представите, че сте робот. В сряда ще ви просветне, но не се отпускайте. Вечерта бъдете внимателни с алкохола. Четвъртък и петък се опитайте да включите автопилота. Не предприемайте никакви инициативи и не изяснявайте отношения, особено с колеги. В събота и неделя се опитайте да се изключите напълно от работната тема. Ще ви е нужно повече време за възстановяване на силите.

Кои зодии никога няма да ви простят лъжата?

ТОП 5 двойки зодии, които раждат надарени деца

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com