5 зодии, които никога няма да признаят любовта си

4996
5 зодии, които никога няма да признаят любовта си
Снимка: Marfa Bogdanovskaya / Pixabay

Не всеки обича да разкрива чувствата си. Астролозите разказаха за тези, на които им е най-трудно да признаят пред половинката си сериозността на намеренията си.

На някои хора понякога им е изключително трудно да говорят за любовта си. Те ще чакат първата стъпка от любимия си или дори ще останат в приятелски отношения. Астролозите обявиха топ 5 на зодиите, чиито представители се страхуват да кажат „Обичам те“.

Овен

Обикновено са твърде заети с важни въпроси, за да мислят за всякакви дреболии. Кариера, приятели и редки романтични срещи - не може да се говори за дълбока любов. Тя просто не се вписва в графика. И дори ако Овенът изпитва зараждащи се чувства към някого, той напълно ще се излъже, казвайки: „Ние сме само приятели“.

Родени под щастлива звезда: 3 зодии, които привличат пари и богатство

Близнаци

Представителите на този знак постоянно избягват отговорността. Декларацията в любов за тях е загуба на независимост. След като се разкрият всички карти, те ще трябва да останат верни на един човек, а това никак не им е лесно, защото Близнаците обичат флирта и новите срещи. Тъй като са в постоянна връзка, те се успокояват, когато другата половина им признае чувствата си. В отговор те ще замълчат или ще обърнат всичко на шега.

Дева

Те упорито заглушават гласа на сърцето, постоянно подлагат всичко на суров анализ и правят избор в полза на логиката и фактите. Ето защо представителите на този знак приемат фразата „обичам те“ толкова сериозно, че се опитват изобщо да не я казват. Дори когато умът им е замъглен от емоции, те се опитват да вземат предвид съвпадението на характери и приоритети, социален статус и кръг от приятели. Само тогава ще бъде възможно да чуете заветните думи от тях.

3 зодии ще започнат нов живот през 2024 година

Стрелец

Любовта за Стрелец е твърде сериозен въпрос. Те винаги са привлечени от нещо ново, нетрайно. Поради тази причина представителите на тази зодия избират несериозни връзки. Кажете на някого „Обичам те“ и той веднага ще се почувства като скучен домошар. Ако чувствата завладеят самия Стрелец, тогава случайно влюбеният ще се опита да избяга от тях, буквално, като се впусне в  приключение.

Козирози

Те не хвърлят красиви фрази на вятъра, те мислят много рационално. Козирозите трябва напълно да се доверят на човек, за да изпитват искрена симпатия към него. Представител на тази зодия ще наблюдава половинката си до последния момент, постоянно ще я изпитва и едва тогава ще реши дали да се влюби. За да се справите с тях, трябва да имате много търпение. Козирозите наистина знаят как да командват сърцата си и никога няма да разкрият огъня в душата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Фаза на Луната на 10 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

На 10 май 2024 г. една от зодиите ще заложи основите на своето обещаващо бъдеще. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...