Тези зодии ще се превърнат в истински късметлии през октомври и ноември 2023 г.

45215
Тези зодии ще се превърнат в истински късметлии през октомври и ноември 2023 г.
Снимка: iStock

Въпреки сравнително трудните времена, дължащи се на ретроградността на няколко планети наведнъж през септември, има такива, за които това време ще бъде истинско оръжие в ръцете им. Астролозите предупреждават: ЩЕ ИМАТЕ КЪСМЕТ!

След новолунието на 15 септември започна нов лунен месец. Ретроградността на пет планети все още засяга живота на представителите на зодиакалния кръг. Но точно на тези знаци късметът ще започне да се усмихва отново през следващите месеци.

Родените с най-голям късмет Зодии - ето кои са те!

Една от последните планети, които поеха ретроградната щафета, беше гигантът Юпитер. Но именно това светило, както казва астрологът Анна Садовская, ще промени живота на определени зодиакални знаци. И ще го направи по най-добрия начин за тях. Тази есен планетата ще помогне на мнозина да постигнат своите мечтани върхове.

В съвсем близко бъдеще земните знаци Телец, Дева и Козирог ще бъдат под защитното влияние на Юпитер. Същото важи и за знаците на водната стихия Рак и Риби, твърди експертът.

Ето защо, ако представителите на тези зодиакални знаци искат да хванат своята птица на щастието, тогава те трябва да се възползват максимално от всички възможности, които им се предлагат от звездите. Няма нужда да се страхувате и да сте предпазливи, трябва да предвидите мащаба, а не да бягате от него.

5-те зодии с най-много късмет през годината

В разговор с почитатели астрологът Анна Садовская препоръчва на представителите на зодиите Телец, Дева, Козирог, Рак и Риби, които ще преживеят невероятни неща през есента на 2023 г., да си поставят най-амбициозните цели. Защото гигантската планета Юпитер ще помогне и благоприятства решителните смелчаци. Ако досега сте се опасявали да разгърнете бизнеса си, да приемете предложението за нова работа или да промените живота си, направете го тази есен смело и без притеснения.

Съвсем наскоро споделихме зодиите, на които е писано да станат богати. Експертите, занимаващи се с езотерика и астрология, са убедени, че понякога самата Вселена може да помогне на човек да постигне нещо, стига той безпогрешно да разтълкува знаците и да се възползва от шанса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии си допадат най-много като характери

На кои зодии най-много подхожда среброто

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Фаза на Луната на 11 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 10 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кои зодии си допадат най-много като характери
Кои зодии си допадат най-много като характери

Интригуващи, мистериозни и понякога изненадващи - такива са хората около нас, като всеки от тях носи в себе си неповторима комбинация от характеристики,...