Юли 2023 г. - Kои астросъбития ще определят живота ни?

2942
Юли 2023 г. - Kои астросъбития ще определят живота ни?
Снимка: istock

Юли 2023 г. ще се окаже труден във финансите и отношенията за всички знаци от зодиака. И всичко това заради ретроградността на три планети наведнъж - Плутон, Нептун и Сатурн ще бъдат в тази позиция.

Специални грижи и предпазливост в началото на втория месец от лятото ще са необходими на всеки, решил да си купи жилище. Цените на недвижимите имоти под влиянието на ретрограден Сатурн (от 17 юни до 4 ноември 2023 г.) ще бъдат също толкова променливи, колкото и времето. Следователно, да разчитаме на стабилността и дисциплината, присъщи на планетата, е загубена кауза. В това положение светлината сякаш не принадлежи сама на себе си.

Ретроградният Сатурн може да даде нестабилна цена в недвижимите имоти и строителството, така че определено трябва да обърнете внимание на тези точки за тези, които планират да правят сделки през този период.

Докато Сатурн ще командва парада на жилищния фронт, визионерът и философът Нептун ще предизвика проблеми с цените на природните ресурси. Любител на кризите, Плутон ще започне да дърпа конците в банковия сектор на икономиката. Като цяло ситуацията ще бъде много разклатена.

От 1 юли (до 6 декември 2023 г.) Нептун ще започне своето ретроградно движение, ще даде нестабилни цени на природни ресурси като нефт и газ. Ретрограден Плутон води до промяна в ликвидността в банковия сектор. Затова трябва внимателно да обмисляте финансовите си транзакции.

Кои зодии са обречени на щастие през цялата 2023 година

Но предпазливостта не означава бездействие. Няма смисъл да отлагате важните неща за по-късно. Още по-добре е да се заемете с дългосрочни и взаимноизгодни проекти. Най-доброто време за начало е 3 юли , когато ще настъпи пълнолуние в зодия Козирог.

Не бива обаче да забравяме и здравето в началото на юли. Дори силният имунитет може да се провали в жегата.

А от 5 юли ще е необходима и специална бдителност в отношенията с хората. Това е случаят, когато самотата ще бъде от полза за психиката. По-добре е изобщо да избягвате всякакви срещи и социални събития.

Луната се доближава твърде много до Земята, този период се нарича „перигей“ и в човешките маси има известна нервност и избухливост. За да избегнете това, трябва да сте на многолюдни места възможно най-малко.

Щастието най-сетне се появява на хоризонта на тези 3 зодии

Друга важна астрологична дата е 17 юли, когато ще има новолуние в зодия Рак. Този период ще бъде белязан от така нареченото усещане за дом. На фона на висока емоционална възприемчивост ще искате да свиете гнездо, да създадете уют, да се грижите прекомерно за близките си.

Можем само да навредим на дома си и да направим още повече бъркотия.

Темата за здравето в средата на юли все още е актуална. Имунитетът все още ще бъде застрашен и е важно през този период да го пазим като зеницата на окото, предупреждава хороскопът.

Във втората половина на месеца има специални дати по отношение на решаването на важни въпроси - това са 17, 19, 21, 28 и 29 юли. Тези дни астролозите категорично не препоръчват реализирането на сериозни проекти - рисковете от провал са твърде високи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com