Запознайте се с най-добрите тъщи по зодия

4949
Запознайте се с най-добрите тъщи по зодия
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дамите, родени под тези съзвездия, ще се отнасят към съпруга на дъщеря си като към собствен син. Така че се пригответе да станете част от семейството!

1. Везни

Жените, родени под зодиакалния знак Везни, въпреки любовта и взаимното разбирателство с дъщерите си, винаги остават справедливи: ако дъщерята греши, тогава свекървата няма да й позволи просто да създава скандали и да показва неуважение към мъжа си. Зетят веднага ще разбере, че има не само красива съпруга, но и идеална тъща.

Зимно щастие: Кои зодии ще имат перфектния Февруари?

2. Рак

Представителите на зодия Рак са много силни личности. Те никога няма да си позволят да клюкарстват. Ако тя разбере, че зет й е прав, тя винаги ще бъде на негова страна. Тази жена е с две ръце за избраника на дъщеря си. Точно докато той не я обиди. Зетят не бива да лъже жена си, защото тъщата Рак просто не може да го прости. Е, тази тъща много ще се гордее със зет си и с охота ще разказва на приятелите си каква щастливка е, че го има.

3 . Близнаци

Свекървата, родена под зодия Близнаци, е непринудена и весела жена, която се възприема от мъжете на дъщерите си като връстнички. Винаги е в крак с всички новини и говори без прекъсване. Идеална като баба на своите внуци. Тя няма да позволи на децата да скучаят, като е измислила много забавления за тях, но ще даде време на „новия син“ да играе на конзолата.

4. Телец

За жените Телец избраният от дъщерята винаги става син. Такава свекърва ще се тревожи за него толкова, колкото и за собствената си дъщеря. Има голяма вероятност по време на семеен конфликт тя да застане на страната на зет си, а не на дъщеря си. Особено ако последната греши. Но преди това тя ще се опита с всички средства да намали този конфликт до нищо.

Нервите на 4 зодии в неделя ще бъдат на предела - дали сте една от тях?

5. Стрелец

Тъщата, родена под зодия Стрелец, няма равна по комфорт и грижи. Ако дойде на гости на младото семейство, тя винаги носи със себе си лакомства. И ако зетят и дъщерята сами дойдат на обяд или вечеря, тя няма да бъде твърде мързелива, за да приготви любимите ястия на новия роднина. Тази „втора майка“ и зет бързо стават най-добри приятели: той е готов да я заведе на пазара и в клиниката. Дори до края на света!

6. Риби

Представителите на зодия Риби винаги се застъпват за световния мир. И по-специално в семейството на дъщерята. Такава тъща се опитва да изглади всеки конфликт, без да обвинява никого. Лесно и удобно е да живеете с нея под един покрив, тъй като тъщат Риби има невероятна суперсила: тя буквално се разтваря в пространството, ставайки възможно най-невидима. Една жена ще бъде приятел на зет си и ще го подкрепя дори когато се кара с дъщеря ѝ.

Има мнение, че най-добрата тъща е тази, която живее далеч. Кой знае? Понякога е достатъчно да обърнете внимание на нейната зодия, за да разберете какво ви очаква.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com