Зодиите, които отдалечават мъжете от семействата им

4527
Зодиите, които отдалечават мъжете от семействата им
Снимка: iStock

Те не смятат за пречка нито безразличието на господина, нито семейното му положение. Според езотериците най-често всички подобни коварни разбойнички се раждат под 4 знака на зодиака.

Лъв

Горещите Лъвици обичат вниманието на мъжете. За тях привличането на мъжко внимание е нещо като състезателен процес със задължително постигане на местна победа. Може да се нарече локален, защото в опит да спечели сърцето на мъж, представителката на това съзвездие може дори да не обмисля връзка с избрания „обект“ в дългосрочен план.

За Лъвицата е по-важно да докаже, че може да спечели младежа от най-добрата си приятелка и да отведе примерен съпруг от семейството му. И прозата на съвместния живот с този мъж може изобщо да не й е интересна. Основното нещо е постигнатият резултат. А разбити мъжки сърца, ядосани приятелки и разбити семейства – това са цените на любовта.

На Задушница: 4 зодии ще покажат любовта към най-близките си хора

Везни

За разлика от Лъвиците, Везните не парадират със страстта си. На външен вид всички са толкова тихи и срамежливи и с това съблазняват много мъже. Представителите на силната половина на човечеството смятат, че се сблъскват с естествената скромност и наивност на Везните, но всъщност дамите разработват предварително подготвен сценарий, в края на който избраният мъж трябва да попадне в тяхната мрежа.

Везните най-често не бързат за никъде, не форсират събитията, но са много последователни в действията си. И ако е необходимо, те могат да покажат твърдост срещу онези, които се осмеляват да застанат на пътя им.

Кои зодии са благословени с пророчески сънища?

Козирог

Тези, които обичат да хитруват в постигането на целите си, са представителите на зодия Козирог. Егоистичните дами искат всичко да им падне от небето и с помощта на различни женски трикове използват силния пол за това. Дамите Козирози знаят как да накарат мъжете да се влюбят в тях, които се навеждат, за да угодят на своенравните си партньорки, и дори не разбират, че са тривиално използвани. И когато отпаднат, веднага ще последва оставка. В същото време Козирозите обикновено не изпитват угризения на съвестта. В този живот всеки е сам за себе си.

Водолей

За жените от тази зодия самотата се смята за едно от най-негативните явления в живота. Те обичат обществото, обичат мъжете и предпочитат винаги да са във връзка. И се опитват да направят всичко възможно, за да постигнат това. Дори ако това означава да разбиете нечия връзка. Водолеят изобщо не се смущава от такъв момент, ако вижда зает мъж като идеален партньор за съвместен живот. Вярно е, че тук трябва да отдадем почит на представителите на това съзвездие - те се борят за някой друг мъж само ако самите те искат да създадат семейство с него, а не заради забавлението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com