Любомир Малоселски: С мобилните планове Unlimited на Vivacom мегабайтите никога не свършват

3761
Любомир Малоселски: С мобилните планове Unlimited на Vivacom мегабайтите никога не свършват
Снимка: Иван Коловос - фотограф

Измина известно време от пускането на пазара на новите Unlimited планове на Виваком? Как ги посрещат клиентите?

Наблюдаваме значителен интерес към Unlimited – само един месец след пускането им на пазара те се превърнаха в най-търсените планове. Това е ясен знак, че стратегията ни е правилна и е реализирана в най-подходящия момент - клиентите оценяват възможностите за истински неограничени планове.

Впечатляващо е, че новите планове предлагат неограничен интернет, но нека разкажем и за другите им предимства?

Двата плана - Unlimited 50 и Unlimited 150 предлагат неограничени мегабайти със скорост съответно до 50 Mbps и до 150 Mbps. И двата предлагат неограничени национални минути за разговори, както и SMS-и и MMS-и. Освен по максималната скорост, плановете се различават и по обема мегабайти в роуминг за ЕС. Те са съответно 11 200 и 13 800 мегабайта. Заедно с неограничените възможности за общуване и забавление, с новите планове потребителите получават и редица безплатни допълнителни услуги. Сред тях е музикалната стрийминг платформа TIDAL, която включва повече от 70 милиони песни във всички музикални стилове и 250 000 музикални видеоклипа. В пакета влиза и достъп до 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom. Така нашите клиенти получават възможност да използват мобилното си устройство, което им е винаги под ръка, за най-разнообразни функции – от вършене на служебните задължения и кореспонденция, до гледане на филми или онлайн гейминг – без да се притесняват, че мегабайтите на максимална скорост ще свършат. Потребителите могат да намерят цялата информация за това какво включват плановете Unlimited на нашия интернет сайт – www.vivacom.bg.

Избрахме да предложим на нашите клиенти този пакет от услуги, защото последната година ни научи колко е важна свободата да общуваме и работим от разстояние. Точно това е в основата на философията на новите планове - даваме възможност на потребителите да извършват всичко онлайн, при това в най-бързата мобилна мрежа в Европа според Ооkla . 

А какво всъщност означава неограничен интернет - нека обясним?

Накратко – това означава, че мегабайтите никога не свършват. Потребителите не са ограничени например в 10 000 МВ или дори 50 000 МВ на максимална скорост за месеца, а когато те свършат, комуникацията практически спира до следващия отчетен период, освен ако не добавите допълнителен пакет. Мобилният трафик непрекъснато расте, и тази тенденция е необратима. Това създаде проблем пред активните потребители на мобилен интернет, които трябва да се примирят с по-ниска скорост към края на месеца или да зареждат допълнителни пакети с мегабайти. Точно в тази ситуация се доказва революционното предимство на Unlimited плановете. На практика Vivacom e първият телеком, който не налага ограничение на скоростта след достигането на предварително дефинирано месечно потребление. С новите предложения клиентите могат да използват мобилни данни свободно без да се притесняват по никакъв начин, че мегабайтите им може да свършат в най-неподходящия момент.

Защо избрахте визуалната промяна на телекома именно в този момент? Какво ви провокира?

Промяната на визуалната идентичност е логична стъпка в развитието на Vivacom. Освен, че бележи присъединяването ни към United Group - водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, обновената визия цели да затвърди позицията ни на компания, която поставя нуждите на клиента в центъра на своята работа. 

Предстоят Великденски празници - можем ли да загатнем с какви промоционални оферти ще изненада потребителите Виваком?

Новите планове за неограничен мобилен интернет са само първата стъпка от стратегията ни да предлагаме изключително атрактивни продукти от ново поколение, от които клиентите имат нужда. Както вече заявихме още при старта на 10-гигабитовата оптична мрежа, ние имаме сериозни планове да я развиваме и да предоставяме супер високоскоростен оптичен интернет на повече домакинства. Цялото ни портфолио от продукти и услуги ще продължи да се разраства така, че да предлагаме отлично клиентско изживяване и добавена стойност за нашите потребители. 

Любомир Малоселски, старши мениджър „Продукти и услуги за крайни клиенти“ във Vivacom, в интервю за Actualno.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide