Веселин Марешки: Доходите на българите и семейните ценности са на първо място *

3826
Веселин Марешки: Доходите на българите и семейните ценности са на първо място *
Снимка: партия Воля

Г-н Марешки, кой ще бъде приоритетът Ви в европарламента?

Ние сме за бързо и осезаемо повишаване на доходите на всички българи. Не може в 21 век, страна-членка на Европейския съюз да отчита 42% бедни. Това е недопустимо. Ще работим за повече инвестиции, повече работни места, за ускорено развитие на икономиката и за справедлива социална политика.

Както често казвам – успехът на всяко управление се мери по джоба на българите! Няма друг критерии. И по този критерии партиите, управлявали през последните 30 години, тотално се провалиха. Време е ние -родолюбците, да покажем как трябва да се работи в интерес на хората и за България.

Изоставяте ли темата с картела?

В никакъв случай. Битката с картела е моята визитна картичка. Тя стана и приоритет на партия ВОЛЯ. Не мога да се съглася българите да бъдат всекидневно ограбвани по този брутален начин. Затова аз в бизнеса си предприех конкретни действия, които дадоха реални резултати в полза на хората. Време е обаче да освободим цяла България от картела. Това ще бъде наш приоритет в Европейския парламент- качваме тази битка на международно ниво и ще осигурим помощ от европейските институции. ВОЛЯ е единствената партия, която има смелостта да говори и действа срещу картела. Другите гузно мълчат и позволяват да ви ограбват. Вие избирате с кого да продължите напред – с грабителите и техните марионетки, или с освободителите.

Как гледате на модерните джендър идеологии, идващи от Централна и Северна Европа?

Това е много сериозна тема. ВОЛЯ ще брани България в Брюксел от опитите на всякакви безродници да ни натрапят трети, пети пол, гей бракове, Истанбулски конвенции. Няма да позволим да съсипват психиката на децата ни с джендър анкети, да пренаписват учебниците и тихомълком да прокарват безумните си идеи. За нас семейството е свято, то се състои от мъж, жена и деца- момченца и момиченца. Тук ще съм безкомпромисен, защото тази зараза няма място в България.

Каква Европа си представяте за в бъдеще?

ВОЛЯ ще работи за силна и независима Европа. Старите лидери показаха слаби характери, влязоха в зависимости, предадоха проекта Обединена Европа. Ние и нашето Движение за Европа на нациите и свободите искаме силни нации, силен съюз, който независи нито от САЩ, нито от Китай, нито от Русия…или от когото и да било. Европа трябва да върне самочувствието си и да се отърси от подчинената роля. Това става с нови лидери и нова политика. Аз и ВОЛЯ сме в авангарда на промените. Няма да позволим България да изостава и отново да е периферна държава втора ръка. Нашият народ заслужава друго.

Вашето европейско семейство е силно срещу мигрантите. Споделяте ли тази политика?

Абсолютно споделям анти-мигрантската политика на нашия партньор в Италия Матео Салвини. Такава е и позицията на ВОЛЯ. В Европейския парламент ще бъдем категорично против квоти за прием на мигранти. Който си ги е канил, да се грижи за тях. Който разпалва войни в Близкия Изток и Африка-той да ги приема в държавата си. За нас това са хора, които идват с нечисти намерения- безчинстват, изнасилват, убиват. Те не искат да се приспособят към правилата на Европа, не искат да работят. Искат всичко на готово. Искат да ни претопят. Откъде накъде финансовият ресурс на Обединена Европа ще се насочва към такива хора, а не към бедните европейци?! Който се адаптира и се съобразява с нашите християнски ценности- добре дошъл. Който идва да руши, да убива, да краде- обратно там, откъдето е дошъл. Това е битка на два свята. Ние сме длъжни да опазим нашия свят.

* Платена публикация в рамките на предизборната кампания за вота за Европейски парламент

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com