Михнева: Ако Цветан Василев проговори сега, това ще обърне изборите

484368
Михнева: Ако Цветан Василев проговори сега, това ще обърне изборите

Ако Цветан Василев проговори преди изборите, това ще обърне резултатите от вота. Той ще може да каже кои политици и  журналисти са ходили при него. Това заяви в ефира на bTV журналистът Маргарита Михнева.

Според нея политици от всички партии са взимали кредити от КТБ. Сред тях бил и кръгът "Котараците" около лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Цв. Василев: Клиенти на КТБ са изнудвани. Басня е, че банката е пирамида

Задържаният под домашен арест в столицата на Сърбия Белград банкер Цветан Василев публикува обръщение на личния си сайт. То започва по...

Грешката на Василев беше, че се опита да бъде прекалено силен и да влезе в политиката, коментира още журналистката. Тя припомни какво се е случило с хора като Илия Павлов, Иван Тодоров - Доктора и тн.

Михнева беше категорично, че в момента по въпроса КТБ се говори прекалено много, без да се слушат главния прокурор Сотир Цацаров и разследващия прокурор по делото за източване на банката Иван Гешев. Тя обясни, че например данните показват, че охранителят на Цветан Василев Димитър Свещаров се е оказало, че е взел 46 млн. лв. кредит.

Не е вярно, че аферата "Костинброд" е била съшита с бели конци. В този случай бяха налице надпечатка от 350 хил. бюетини, които бяха готови за използване, коментира още легендарният журналист. Тя допълни, че днес подобен случай не може да се повтори, тъй като надпечатването на бюлетини вече е незаконно.

 

Цветан Василев лъже за БНБ, твърди Искров

След като по-рано днес банкерът Цветан Василев излезе с поредно писмо до медиите, управителят на БНБ Иван Искров побърза да опровергае ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com