Кюстендил, Дупница и Бобов Дол показват красотата на региона в 3D измерение

2915
Кюстендил, Дупница и Бобов Дол показват красотата на региона в 3D измерение
Снимка: Областна администрация Кюстендил

3D видеоклипове, популяризиращи общото културно-историческо наследство и природно богатство на трансграничния регион България - Македония ще се прожектират в Кюстендил и Дупница. Това ще стане по специален проект.

Областна администрация – Кюстендил в качеството си на водещ партньор изпълнява проект: "Промотиране на туристическите атракции в 3D" с референтен номер CB006.1.21.193.qm, предаде кореспондент на Actualno.com от региона.

В рамките на проекта са изработени промоционални 3D видеоклипове, популяризиращи общото културно-историческо наследство и природно богатство на трансграничния регион. Тези видеоклипове се предвижда да бъдат прожектирани на открито в общини в Област Кюстендил, както и в Североизточния планов регион в Република Македония.

Ученици поемат управлението на Дупница на 12-ти октомври

Ученици ще управляват цял ден Община Дупница на 12 октомври, когато е Денят на Общините. Това решиха на свое заседание членовете на Общ...

Първата прожекция ще бъде днес, 10 октомври, от 19:30 часа, на площада пред Областна администрация, гр. Кюстендил, ул. Демокрация 44. Следващата прожекция ще се състои утре, 11 октомври, от 19:30 часа, в Амфитеатъра на Бобов дол. Прожекцията в Дупница ще бъде на 12.10.2018 г., от 19.30 часа, пред Общината в гр. Дупница. Ще бъдат показани 16 бр. клипове на голям екран. Девет от тях се отнасят за всяка от общините в Кюстендилска област.

Кани се широката общественост, бизнеса и заинтересованите страни в сферата на туризма да видят прожекциите и да се запознаят с уникалното богатство на трансграничния регион.

Партньор по проекта е Центърът за развитие на Североизточния планов регион в Македония, от град Куманово.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com