X
 
 

Енчо Керязов е един от зам.-кметовете на Ямбол

6977 1
Енчо Керязов е един от зам.-кметовете на Ямбол
Енчо Керязов е един от новите заместник-кметове, които назначи днес новият кмет на Ямбол Валентин Ревански. Известният акробат ще за културата образованието и спорта, съобщава БНР.

„Имам не само здрави ръце, но и едно сърце, което страшно много обича града си“, каза Керязов.

"Трейс Груп Холд" с награда от фондация "Енчо Керязов"

Звездният спектакъл "Нощта на звездите" събира в едно световни звезди на акробатичното цирково и певческо изкуство, за да обяви и подк...

За момента в общинската администрация ще има още един заместник на кмета - 41-годишният Михаил Керемедчиев, чиито ресори са строителство, сигурност и опазване на обществения ред.

„Насочихме на първо време към основните проблеми на града, които са улично осветление, чистота и инфраструктурата“, посочи Керемедчиев.

Предстои назначаването и на трети зам. кмет, съобщи Валентин Ревански.

Що се отнася до финансовото състояние на общината след 12-годишното управление на кмета Георги Славов, секретарят Кольо Колев заяви, че е отлично в сравнение с други общини.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Успех на новия кмет на моя град Ямбол Валентин Ревански ! Заедно със заместник кметовете да работят коректно за развитието на града и жителите му?За Енчо Кирязов съм чувала само позитивни новини,нека е много успешен мандат!!!Поздрави от доста далече!
Роден е художникът Асен Василев
Роден е художникът Асен Василев

Проф. Асен Николов Василев е резбар, народен художник и преподавател в Националната художествена академия в София. Роден на 18 януари 1909...

Конният трамвай на Австралия (СНИМКИ)
Конният трамвай на Австралия (СНИМКИ)

Този вид трамвай обслужва туристите на Южна Австралия всеки ден, през цялата година, и се е съхранил на много малко места в света. Конният трамвай...