Българска супергрупа свири на една сцена с Боби Кимбъл от Тото

57917
Българска супергрупа свири на една сцена с Боби Кимбъл от Тото

Фронтменът на легендарната група Tото, печелила 6 награди Грами, Боби Кимбъл ще гостува за ексклузивен клубен лайв в клуб JOY Station в столицата през май.

Организаторите на предстоящия проект подготвят едно от рок събитията на годината – те ще предоставят на публиката възможността да слуша своя любимец, заедно със специално сформирана за повода българска супергрупа. Начело на групата, в ролята на музикален директор на ексклузивното събитие, е пианистът и композитор Ясен Велчев (ТЕ).

Енигматичен и многопластов – QUANTIC LIVE BAND в София

След близо 4-годишно отсъствие енигматичният британски продуцент и диджей QUANTIC се завръща в България на 21 май в клуб TERMINAL 1. В...

Екипът на Кимбъл избира именно Ясен, един от създателите на Акага и ТЕ, за бенд лидер, заради неговия разпознаваем стил и маниер на свирене и музициране, който се доближава изключително до пианиста на Тото Дейвид Пейдж.

Останалата част от супергрупата на Кимбъл ще бъдат Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара. В ролята на беквокали ще влязат Преслава Пейчева, Нора Караиванова и Ясен Зердев.

Супергрупата, заедно с Боби Кимбъл, е подготвила много музикални изненади за всички меломани, които ще присъстват на концерта, който ще се проведе на 9 май от 21:30 ч. в клуб JOY Station в София.

Билетите са в продажба в мрежата на Тикетпро, онлайн на http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1235299-bobby-kimball.html и на място в JOY Station.

БТВ снима филм за Chambao

Само преди дни българската журналистка, репортер на „Преди обед“, Цвета Атанасова се завърна заедно със своя екип от Канарс...

Повече информация за събитието можете да прочетете тук: https://www.facebook.com/events/179465205586592/

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com