INNERGLOW представят нов сингъл и футуристично видео към песента “Little Magnets”

2244
INNERGLOW представят нов сингъл и футуристично видео  към песента “Little Magnets”
Снимка: youtube стопкадър

С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата и все по-успешна българска банда INNERGLOW. Песента се казва “Little Magnets”, а от днес можете да гледате и футуристичното видеото към нея (виж тук). “Little Magnets” е петият сингъл на бандата - мелодичен, с електронно рок звучене и страхотни вокали и определено можем да кажем, че е на нивото на всичко, което познаваме под името INNERGLOW. А тo определено се отличава с качество от световна величина - съвременна, авторска музика със собствен стил, който бандата успешно налага и поддържа досега. “Little Magnets” е сред любимите песни на публиката и неслучайно момчетата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видео пък решават се доверяват отново на ELECTRICITY Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които работят за трети път. Видеоклипът е много ефектен, футиристичен и нестандартен, с космически елементи, отвличане и в крайна сметка - отлитане. За първи път с групата работи стилист и дизайнер и това е Сандрела Канаан. Тя е автор на нестандартните палта, с които са облечени - изцяло ръчно изработени с техниката нуно-фелтинг. Нейният бранд SAMODIVA се специализира във висшата и експериментална мода и е високо оценен, дори от модната библия Vogue Italia. Уникални са и маските на лицата на момчетата, които са изработени от друг дизайнер - Борис Дренски. За снимките е подбрана малко известна, но много въздействаща локация – пантеонът „Майка България“ в село Гургулят. Усещането без съмнение е магично, неземно и космическо и е в синхрон със звученето на песента.

Видеото към “Little Magnets” бе представено за първи път пред публика в събота вечерта в Sofia Live Club, по време на първия голям концерт за годината на INNERGLOW. Бандата е част от инди лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” – Георги Георгиев.

Homeovox, Jin Monic и Innerglow с общ концерт

Групите Homeovox, Jin Monic и Innerglow се събират на една сцена за общ концерт тази събота, 1 февруари, от 22.30 часа в Sofia Live Clu...

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. За три години от създаването си бандата не спира да работи и създава уникална авторска музика, става все по-разпознаваема на българската музикална сцена и не се страхува да експериментира. Звученето й е повлияно от най-модерните образци в поп и рок музиката, а съвсем скоро феновете ще чуят нови и неочаквани парчета от Innerglow.

Изминалата година бе най-силната за групата досега. В нея те издадоха два успешни сингъла с видеоклипове към тях. Това са “Chained In Love” и “So Long”. Първата получи огромна подкрепа от феновете и изкара общо пет седмици на първо място в класацията на БНР Топ 20. “So Long” пък се появи през лятото и се задържа цели шест поредни седмици на върха на същата класация. През лятото групата бе част от едни от най-значимите рок фестивали в България, сред които „Hills of Rock” и „Радио парк фест“ на БНР. Вокалистът на бандата Тодор Ковачев бе част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“,  а групата изпрати 2019-а с участие навръх Нова година в центъра на Пловдив.

Вижте видеото към “Little Magnets”:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Стинг, Deep Purple и Алис Купър на джаз фестивала в Монтрьо

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com