Мария Илиева е първата звезда в мюзикъла "Оркестър без име"

2367
Мария Илиева е първата звезда в мюзикъла "Оркестър без име"

Кралицата на българската поп сцена Мария Илиева е първата звезда в уникалния по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, който ще завладее публиката в „Арена Армеец“ на 1-ви ноември. Талантливата певица, която има зад гърба си цели 25 номер 1 хит сингъла и над 35 отличия за музика и стил, ще се превъплъти в една от легендарните героини от най-обичания роден филм.

„Много съм щастлива, че бях поканена да изиграя една от емблематичните роли в мюзикъла, за мен е чест!“ – споделя Мария Илиева. „Оркестър без име е сред най-любимите филми на поколения българи. Като добавим и магията на голямата сцена, мюзикълът ще е събитие.“ – допълва певицата.

"Оркестър без име" се завръща

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас! ...

Така една от най-успешните и значими съвременни поп изпълнителки коментира участието си в най-големия мюзикъл, правен някога у нас. Присъствието на безспорно най-лъчезарната звезда, която в продължение на 16 години покорява българската и световна музикална сцена, категорично ще придаде на спектакъла огромна доза позитивен заряд и е сериозна заявка за мащаба на проекта.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com