НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова

17886
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова
Снимка: Дара Екимова

Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“

Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова талантливата певица представи новия си видео клип. „Последен дъх“ разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим. Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения й ден същото лято, двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно те са все така влюбени, а в текста на „Последен дъх“ Дара Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес.

Текстът на песента Дара Екимова написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видео-реализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов. Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния й партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019-а година, и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг.

Разкривайки емоциите си от снимачната площадка, Дара Екимова споделя: „Честно казано бях много притеснена. Има огромна разлика в това да сме заедно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за снимките беше много тежка и отговорна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в различни образи, а Бойко Щонов с лекота успява да ме поставя в разнородни роли.“

Дни преди премиерата на клипа в YouTube в социалните си мрежи Дара Екимова издаде първата гост звезда в „Последен дъх“. „Тя е зелена, бърза и страхотна. Тя е Ford Puma ST. Оборудвана е с нови технологии, които правят шофирането забавно. В същото време те следят пътя напред и ме предупреждават за потенциални опасности!“ – споделя с последователите си талантливата певица.

Любопитното е, че във втория снимачен ден неочаквана гостенка бе неизменна част от екипа на терен. Домашна любимка, чиято порода екипът така и не успя да установи, неотлъчно следеше всяко движение. Любознателната дама внимателно наблюдаваше работата на стилиста и гримьор Никола Флоридов, кокетно въртеше опашка около сета на фризьора Георги Петков и нямаше търпение да приключи фото-сесията, за да поиграе с официалния фотограф на продукцията Теди Грозданов. Дори когато малко преди полунощ започна „нашествието на пришълците“ не се уплаши. Енергичният й лай по-скоро издаваше: „спокойно, тук съм, ще ви предпазя от всяко зло, прокрадващо се в тъмното.“ Тъй като за нея не бе предвидена роля в клипа, приключенията й ще бъдат част от официалния BTS на „Последен дъх“, заснет от Станислав Пешев.

Клипът на "Последен дъх" загатва предисторията на супер-успешния хит на Дара Екимова „Война“, задържал се близо 30 седмици в ТОП 10 на официалната класация на ПРОФОН за най-излъчвани песни в българския ефир и показва как Дара Екимова се е озовала на космическия кораб. Както и във „Война“, зад кино-камерата, Sony VENICE Full Frame 6K, предоставена от Cinematika, отново застава виртуоза Калоян Игнатов. „Последен дъх“ е заснет със съдействието на Ford Moto-Pfohe, матраци Ekotex, Sleepmode и Astro for You.

Премиерата на видеото към „Последен дъх“ в YouTube канала на Дара Екимова е тази вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

МОЛЕЦ представят грандиозен финал на Турне 2024 в зала "Арена София"

Световният шампион по бийтбокс Skiller и гъдуларката Христина Белева с нов музикален проект

Отиде си рок легендата Стив Харли (ВИДЕО)

Британците Tailgunner откриват концерта на U.D.O. в София на 31 март

"Soul Is The Price" е новият видео сингъл от едноименното EP на Bulgarian Cartrader

Джъстин Тимбърлейк издаде албум с 18 песни

Филмът за концерта на Влади Ампов-Графа: Музикантски кеф, следващ световните тенденции

PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024

Рокаджиите Bon Jovi издават нов албум (ВИДЕО)

Виктор Костов и Сион Найман ни канят да изживеем "Магията на вариациите"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...