Шарл Азнавур пристига в София с премиум вино от личното си шато за серия от светски събития

3889
Шарл Азнавур пристига в София с премиум вино от личното си шато за серия от светски събития
Снимка: artbg.org

Концертът на легендата на френската музика в зала Арена Армеец на 30 ноември е неговото голямо “Au revoir” със сцената!

С отбрана селекция първокласни вина от личното си шато легендата на френската музика Шарл Азнавур ще пристигне в София с полет от Париж за грандиозния си концерт на 30 ноември в Арена Армеец. За своя четиридневен престой у нас, между 28 ноември и 1 декември, певецът е придружаван от своя антураж от най-приближени хора, между които са и синът му Николас Азнавур заедно със съпругата си и др.

Природно отгледани плодове и зеленчуци, различни видове риба и морски деликатеси, нашумели със здравословните си качества варива като чия и киноа, екзотични ядки, са сред предпочитаните от Азнавур продукти, които ще влязат в специалното му четиристепенно меню, подготвено от личния му готвач. Интересен факт е, че артистът е поръчал и обилно количество натурално българско кисело мляко, с коментар, че това е една от храните, които поддържа добрата му кондиция от години.

Шарл Азнавур, който демонстрира смайваща физическа форма и отлична кондиция, е заръчал още, във ВИП апартамента на хотела, където ще отседне, всички кувертюри и цялото обзавеждане, да бъдат само от естествени материали, още, да има множество пухени възглавници и специално килимче за ежедневните му практики по аеробика и йога.

Най-популярният френски изпълнител и ученик на Едит Пиаф има доста активна програма по време на четиридневния си престой у нас. Планират се няколко специални събития, на които ще се срещне с дипломати, бизнесмени, общественици, отбрани представителни на културния живот у нас и с Президента на Република България г-н Румен Радев. Освен това 93-годишният крал на френския шансон е споделил, че с удоволствие би се докоснал и до местния културен и обществен живот на българската столица. Шарл Азнавур, познат като един от най-галантните джентълмени и почитател на хубавия живот, споделя още, че с нетърпение очаква да се запознае с популярните дами, които ще бъдат гости на специалните събития, защото е чувал не една легенда за красотата и изяществото на българките.

Мерилин Менсън пострада по време на концерт (Видео)

Рок звездата Мерилин Менсън нарани крака си по време на концерт в нюйоркския район Манхатън, съобщава Variety. Менсън е бил хоспитал...

Феноменалният спектакъл на Шарл Азнавур на 30 ноември, който ще потопи повече от 5000 родни фенове в атмосферната на автентичен френски театър, е част от настоящото световно турне на звездата, което ще бъде и последно за кариерата му – неговото голямо „Сбогом“ със сцената. От София, звездата отлита директно за Виена, а след това се завръща в родната си Франция, където са планирани повече от 10 концерта. Турнето ще завърши в Москва, след което Шарл Азнавур ще се оттегли в родината си в уединението на прекрасната природа и атмосфера на своето имение.

Билетите за ексклузивния концерт на Шарл Азнавур в „Арена Армеец“ на 30 ноември, могат да се открият в мрежата на Eventim на цени 59 лв, 89 лв и ВИП места от 150 лв и 200 лв. Местата са лимитирани, затова организаторите от АРТ БГ съветват за по-ранно закупуване.

На рекордната възраст от 93-години „френският Франк Синатра“, както често е наричан, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от страна на публиката. На 24 август, Азнавур получи може би най-сериозното признание за изключителната си 70-годишна кариера - той стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена.

Роден в семейството на арменски имигранти под името Шанур Вахинаг Азнавурян, още в ранна детска възраст изпълнителят навлиза в света на театъра. Започва да пее на 9 години и скоро приема артистичното име Азнавур. За неговия пробив помага Едит Пиаф, която го чува да пее и го взема със себе си на турне във Франция и САЩ. Често наричан „френският Франк Синатра“, Азнавур създава песни преди всичко за любовта. Написал е над 1000 песни и мюзикли, направил е над 100 записа и е играл в 70 филма. Азнавур пее на 5 езика и е един от най-известните френски певци зад граница, като е изпълнявал песни в Карнеги Хол и много други бляскави концертни зали. В актива си Азнавур има 100 милиона продадени албуми, 1200 песни, 80 филма, 294 албума и хиляди концерти в над 90 държави. Песента, която печели любовта на феновете из цял свят и изстрелва Шарл на 1-во място в много държави, се нарича “SHE” – включена е и в саундтрака на блокбъстъра “Notting Hill”. Други негови хитове са и“La Mamma”, “La Bohème”, „Paris Au Mois D'aout“, Tous les visages De l'amour, Et Moi Dans Mon Coin и много други.

Официалната банка на концерта на Шарл Азнавур в София е Unicredit Bulbank.

S.A.R.S. със специален концерт на крепостта "Хисаря" в Ловеч

Най-новият и свеж музикален фестивал у нас - Love Change Music Festival, който този уикенд събра хиляди фенове в Ловеч, продължава и на...

Видео със специален поздрав на Шарл Азнавур към българските фенове: https://www.facebook.com/53546582326/posts/10154906423997327

Официално Facebook събитие: https://goo.gl/2pCsbz

За повече информация:

http://www.charlesaznavour.com/

http://artbg.org/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

МОЛЕЦ представят грандиозен финал на Турне 2024 в зала "Арена София"

Световният шампион по бийтбокс Skiller и гъдуларката Христина Белева с нов музикален проект

Отиде си рок легендата Стив Харли (ВИДЕО)

Британците Tailgunner откриват концерта на U.D.O. в София на 31 март

"Soul Is The Price" е новият видео сингъл от едноименното EP на Bulgarian Cartrader

Джъстин Тимбърлейк издаде албум с 18 песни

Филмът за концерта на Влади Ампов-Графа: Музикантски кеф, следващ световните тенденции

PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024

Рокаджиите Bon Jovi издават нов албум (ВИДЕО)

Виктор Костов и Сион Найман ни канят да изживеем "Магията на вариациите"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com