SiteGround е партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK в Пловдив

2108
SiteGround е партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK в Пловдив
Снимка: ONE DANCE WEEK

SiteGround е официален партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK. Водещата българска IT компания дава възможност на ментори и стипендианти - младежи в неравностойно положение, да се насладят на спектакъла “Това е танц!”, който ще се състои на 22 и 23 май в Пловдив. Стипендиантите са част от младите хора, които SiteGround вече подкрепи и чрез кампанията ”Готови на успех” на фондация BCause за продължаване и завършване на образованието им.

Спектакълът “Това е танц!” е най-новата продукция на бразилската компания Balé da Cidade de São Paulo и представлява пищна демонстрация на заразително покоряващата, непринудена и красива същност на Passinho – танцов стил, роден във взривоопасните фавели на Рио де Жанейро.

One Dance Week представя знаковата белгийска компания kabinet k&hetpaleis

На 21 май, в Дом на културата “Борис Христов”, Пловдив, ONE DANCE WEEK ще представи спектакъла обещай ми на една от водещит...

“За екипа на SiteGround Пловдив носи специален сантимент, защото е първият град извън София, в който в далечната 2007 взехме решение да отворим свой офис и бяхме едни от първите IT компании, решени да разширят сферата на технологиите и извън столицата. По-късно прибавихме и Стара Загора, защото вярваме, че талантът във всяка сфера може да бъде открит и да се развива навсякъде - колкото по-широк е кръгозорът ти, толкова по-добре за средата като цяло.

Подкрепата ни за събития като One Dance Week, които традиционно дават възможност на по-широка публика да види едни от най-иновативните постижения в съвременния танц, изразява именно тази наша фирмена ценност - да се грижим за подобряването на средата като цяло - работна, обществена и културна.", каза Дима Петева, бранд маркетинг директор на SiteGround. 

SiteGround е водеща българска технологична компания, която вече над 18 години подкрепя инициативи и проекти в различни обществени сфери, имащи значим принос за развитието на технологичния сектор и IT общности у нас. От своя страна, ONE DANCE WEEK е партньор в инициативата “Нов европейски Баухаус”, която цели обединяване между технология, изкуство и култура за създаване на по-добра жизнена среда чрез приобщаване, устойчивост и естетика.

ONE DANCE WEEK представя световната премиера на СВЪРЗАН

На 14 май, от 18:00ч, в Драматичен театър, Пловдив ONE DANCE WEEK ще представи световната премиера на СВЪРЗАН - новият проект на българ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com