X
 
 

Скъсали Ед Шийрън по музика в колежа

1162 0
photo of Скъсали Ед Шийрън по музика в колежа
Снимка: Getty Images/Guliver
В колежа скъсали Ед Шийрън по музика. И не просто го скъсали, а му писали шест слаби оценки във всички сегменти на творческия процес на композирането, включително и писането на текстове. 

Всъщност се оказва, че именно ниският му успех е причина Ед да напусне Академията по съвременно музикално изкуство в Гилдфорд, Съри през 2009г.

Андреа Бочели и Ед Шийрън представиха новото си видео

Андреа Бочели и неговият много добър приятел Ед Шийрън представят вълнуващото видео към новата си съвместна песен "Amo Soltanto Te" &nd...

Още по-забавно е как е описана 28-годишната звезда няколко години по-рано в училищен доклад от 2004 г. Там в досието му е записано -  „естествен талант“, чийто глас започва да мутира, но все още ще се развива.

Любопитните подробности стават ясни от изложба, посветена на музиканта, в родния му град Ипсуич в Източна Англия. Там е представено писмото от колежа и доклада от училището, пише БГНЕС.

През 2009-та година никой не е предполагал, че след като изостави образованието си и се посвети на музиката 28-годишният музикант ще продаде над 150 милиона копия от албума си.

 

Ед Шийрън написал 20 песни за 5 дни

Британският композитор и продуцент Стив Мак разкри, че той и Ед Шийран пишат заедно песни без прекъсване, защото след като е започнал т...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители