SOLЕNCE се присъединяват към HILLS OF ROCK – Sofia Edition 2022

2822
SOLЕNCE се присъединяват към HILLS OF ROCK – Sofia Edition 2022
Снимка: HILLS OF ROCK

Софийското издание на най-големия български рок фестивал HILLS OF ROCK добавя към програмата си още една банда – това са шведите SOLENCE. Те са групата, предпочетена от самите FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест дати от европейското им турне. Припомняме, че HOLLYWOOD UNDEAD отпаднаха от турнето на американците, в това число - и от фестивала в София, по логистични причини.

Със SOLENCE, които се самоопределят като наелектризиращо рок и метъл преживяване,   програмата за първия голям рок фестивал за 2022 е финализирана. Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук: http://hillsofrock.com/se/schedule/.

SOLЕNCE споделят с последователите си в социалните мрежи: „Много сме развълнувани да се присъединим към FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест шоута в Европа! Това ще бъде лудо – първите ни шоута от 6 години и не можем да измислим по-забавен начин да се върнем на сцената отново!“

SOLENCE е шведска рок група от Стокхолм. През 2014 г. групата публикува първите си кавъри в канала си в YouTube, а сега – авторските им парчета са в топ 50 Active Radio в САЩ и основните плейлисти на аудио платформите. Групата има над 100 милиона свирения на всички платформи и почти 140 000 абонати само на Spotify. Звукът им е модерен и атрактивен с подчертано епични припеви, мощни мелодии и стегнат груув.

SOLANCE се присъединяват към FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, ILL NIÑO и DUBIOZA KOLEKTIV, SISTERS OF MERCY, BAZZOOKAS, KOZA MOSTRA, KULTUR SHOCK и ОDD CREW на фестивала на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

Билетите за HILLS OF ROCK - SOFIA EDITION: https://ticketstation.bg

Новини: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook с най-актуална информация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com