X
 
 

Несебър ще бъде домакин на ветроходна регата за Великден

От 13 до 16 април Несебър ще бъде домакин на Ветроходна регата „Великден“, която ще се проведе в акваторията на Несебърския залив. Спортната надпревара представлява втори старт за сезона от календара на Федерацията по ветроходство и носи на състезателите точки за влизане в националните отбори за предстоящите европейски и световни състезания в съответните класове.

Събитието се организира от ОМК “Несебър 2000“ и община Несебър. В регатата ще участват клубове от Бургас, Варна, Поморие, Царево, Приморско, София, Балчик. Състезателите ще мерят сили в следните класове: 470, 420 Finn, Laser (Standard, Radial and 4.7), Optimist.

Несебър откри сезона с първите израелски туристи

За четвърта поредна година представители на община Несебър, водени от зам.- кмета по туризъм Лазар Япаджиев, посрещнаха в късния следоб...

Регата „Великден“ ще се ръководи от: състезателните правила по ветроходство 2017 – 2020 (RRS), правилата на съответните класове, обявата за състезание (с изключение на промените направени в състезателните инструкции) и от състезателните инструкции на проявата. Ще се прилага Приложение „P“ от Състезателните правила по ветроходство (RRS) 2017 – 2020.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Световен ден на храната

Световният ден на храната се чества по инициатива на Организацията по изхранване и земеделие към ООН, и се отбелязва ежегодно на 16 октомври. Инициативата...