X
 
 

Грейна Коледната елха в Пловдив (ВИДЕО)

1340 0
Грейна Коледната елха в Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Елин Андреев
Тържествено бяха запалени светлините на Коледната елха в центъра на Пловдив. Символичен старт на празниците даде 6-годишната София Папазова, със съдействието на кмета Здравко Димитров.

Коледната елха в Стара Загора грейва на 5 декември

12-метровата елха, която беше засадена миналата година на специалната сцена на обновения площад в Стара Загора, ще грейне, обсипана в к...

„Наближава най-светлият празник – Коледа, който ни връща топлината на детството. Нека всички ние да запазим детската си вяра в чудесата и доброто“, каза в поздравлението си към стотиците присъстващи кметът Здравко Димитров.

Запалването на елхата бе съпътствано от уникална 5-минутна заря, а гостите имаха възможността да се насладят на ангелските гласчета на децата от вокална формация „Омайниче“. След като празничните светлинки грейнаха, програмата продължи с изпълненията на талантливите пловдивски деца от фолклорен състав „Луди млади“ към Народно читалище „Проф. Кирил Дженев 2019“.

Грейна коледната елха във Варна

Коледната елха в морската ни столица грейна тържествено тази вечер.  Стотици варненци се събраха на площад "Независимост", за да ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители