АБВ няма да прави предизборна коалиция с БСП

1153
АБВ няма да прави предизборна коалиция с БСП
Снимка: БГНЕС

АБВ няма да прави предизборна коалиция с БСП или с ГЕРБ, но ще се водят разговори с по-малките, лявоориентирани формации. Това за „Фокус“ един от новоизбраните зам.-председатели на АБВ Мариана Тодорова.

По думите й, не е вярно, че ръководството се сменя, за да има сближаване на позициите. "Промяната в АБВ ще проличи при новата платформа и идейната преориентация", добави тя.

Новият лидер на АБВ уверява, че няма да е зависим от Първанов и Петков

Не мисля, че баща ми е причината да застана начело на АБВ. Това заяви новият председател на АБВ Константин Проданов, чийто баща е Васил...

„Ние имаме собствена лява автентична политика и считаме, че БСП, когато е в опозиция, прокламира лява политика, но когато е в управление, тя по-скоро е хибридна и конюнктурна и не се покрива с нашите интереси. Не е вярна и тезата, която някои анализатори прокламират, че ръководството се сменя, за да има сближаване между АБВ и БСП. Ако БСП покриваше интересите, към които нашите избиратели се стремят, нямаше да има АБВ. Ние излъчваме собствена политика, ще покажем нашите идеи, които ни отличават“, обясни тя.

Мариана Тодорова добави, че летвата на председателството в АБВ е вдигната на много високо ниво, но рискът трябва да се поеме, за да не се изхаби потенциалът на младите членове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика